Robert Grumeza are doua titluri nationale la intrecerea de biatlon role.

673
Robert Grumeza are doua titluri nationale la intrecerea de biatlon role.

Robert Grumeza are doua titluri nationale, la tineret, la Cheile Gradistei, la intrecerea de biatlon role in concurs pentru CSS Dinamo Rasnov. A fost o intrecere intensa in care si sportivii stelisti si-au aratat atuurile. Cornel Puchianu a devenit dublu campion national in probele de sprint si urmarire, la  seniori.  Raul Flore a devenit dublu campion national in probele de sprint si urmarire la juniori. Denis Serban a cucerit doua medalii de bronz, la seniori. Danut Munteanu a castigat medaliile de argint si bronz la juniori. Luiza Rasina si Larisa Cotrus a obtinut medalii de bronz ila senioare. Robert Grumeza i-a intrecut pe sportivii Boda Gergely  si Tamas Kovacs de la Sport Club Miercurea Ciuc.

„Pentru aceasta competitie a Campionatului National care s-a desfasurat la Cheile Gradistei-Fundata ,m-am pregatit inca din iulie. Au fost niste luni de pregatire in care m-am testat pe mine insumi. Am incercat sa progresez treptat,sa ma concentrez pe partea de tir.”– Robert Grumeza CSS Dinamo Rasnov.

Robert Grumeza are doua titluri nationale si vrea sa aiba varf de forma la  F.O.T.E. in luna Februarie (2019).

„Corpul meu a raspus conform asteptarilor mele si antrenamentelor. Am avut si o tragere buna,in ciuda vantului care ne-a pus in dificultate in timpul tragerii . Am reusit sa ma impun la probele Campionatului National, iar cele doua titluri le-am obtinut la Sprint si Pursuit. Acum urmeaza o scurta perioada de refacere, dupa care voi incepe din nou pregatirea intensa.”

Robert Grumeza are doua titluri nationale si a vorbit pentru AIMX despre Biatlonul de vara.

„Este la fel ca si cel de iarna diferenta facand-o doar „schi-rolele” care inlocuiesc schiurile. In aceste probe ale Campionatului National m-am intrecut in primul rand cu mine insumi si cu sportivii loturilor Nationale in special Sportivii clubului Miercurea Ciuc si Dinamo Rasnov. Biatlonul pentru mine nu este doar un sport,este un stil de viata.Multumesc profesorilor Centrului National Olimpic,Sneaga Vasile si Gîrbacea Tudor pentru munca depusa alaturi de mine si profesorului Pelin Gheorghe care m-a descoperit ca si sportiv si ma sustine in cariera mea.”

Clasamente de la Nationale:

Juniori 1 : 1.Raul Flore 2.Munteanu Daniel 3.Buta Catalin
Juniori 2: 1.George Coltea 2.Duicu Adelin 3.Rusu Vasile
Seniori : 1.Cornel Puchianu 2.Buta George 3.Denis Serban
Autor: Ovidiu Pețenghea