Romance la INALTIME la concursul Sky del Canto, Ialia

592

DENISA LOCUL 1, INGRID LOCUL 2

700 de concurenti au luat startul la Sky del Canto, un concurs de skyrunning desfasurat in apropierea localitatii Bergamo, regiunea Lombardia, din Italia. Traseul: 22 de kilometri, cu o diferenta de nivel de 1280 de metri. La feminin romancele au facut legea: Denisa Dragomir si Ingrid Mutter si-au adjudecat primele doua pozitii.

Denisa nu doar ca a castigat competitia, dar a stabilit si un nou record al traseului. Timpul ei : o ora si 54 de minute, cu 7 minute mai bun decat recordul all-time al intrecerii. Pe pozitia a doua a incheiat Sky del Canto Ingrid Mutter. Sportiva a oprit cronometrul dupa doua ore de la start.

” Am alergat umar la umar cu Ingrid primii doi, trei kilometri ai cursei dupa care m-am detasat si am condus pana la final. Pentru asta muncesc, sa castig!”, a declarat imediat dupa cursa, pentru aimx.ro, Denisa Dragomir. Si Ingrid Mutter s-a aratat satisfacuta de evolutia sa:” A fost foarte bine. Sunt multumita de timpul meu. Scopul era sa vin sub recordul de anul trecut si am reusit cu un minut mai bine.”

Si la masculin Romania a avut un reprezentant. Unul din cei mai in forma alergatori montani de la noi, la acest inceput de sezon, Gyorgy Szabolcs, a incheiat cursa pe locul 4. Timpul sau a fost de o ora si 42 de minute.