Romania are cea mai buna echipa la bob in Cupa Europei! Tentea este campion

145
Romania are cea mai buna echipa la bob in Cupa Europei! Tentea este campion

Romania are cea mai buna echipa la bob in Cupa Europei si la Campionatele Europene de juniori! S-au incheiat opt etape pline de suspans si care le-au adus tricolorilor momente frumoase. Victoria in Cupa Europei a fost obtinuta la general in proba de bob 2 persoane. In plus a fost obtinut si argintul european la juniori u23. La bob de 4 persoane Romania a reusit sa termine Cupa Europei pe locul 3.

Romania are cea mai buna echipa la bob 2 persoane! In clasamentul combinat al Cupei Europei, unde punctele de la bob de 2 persoane general si bobul de 4 persoane general se aduna, Romania a fost pe doi.

Romania are cea mai buna echipa la bob in Cupa Europei! Tentea este campion

In urmatoarea saptamana se da startul la Campionatele Mondiale de juniori din Winterberg-Germania.

Sursa BobteamTentea

Si fetele antrenate de Paul Neagu au evoluat formidabil!

Andreea Grecu are Cupa si medalia de aur pentru Romania! In calitate de pilot Andreea si Ioana Gheorghe (impingator) au ajuns in topul clasamentelor europene. Fetele au obtinut medalii care propulseaza bobul romanesc in clasamentul celor mai tari natiuni. Echipajul de bob feminin 2 persoane a obtinut medalie de aur la Cupa Europei in clasamentul general pe puncte.

”In ultimul meu an ca junioara la bob,am reusit! Cu Ioana Gheorghe si Katharina Wick am castigat Cupa Europei la general! 8 curse in total, 5 medalii de aur si 3 de bronz!
Multumesc foarte mult echipei de Bob a Romaniei pentru tot sprijinul acordat!Si tuturor oamenilor care ne-au trimis o multime de mesaje de incurajare si sustinere”
-Andreea Grecu

Gasiti rezultatele Andreei aici!

In obiectiv sunt si Campioantele Mondiale din Altenberg care se vor desfasura la 22 februarie. Andreea se pregateste si pentru Campionatele Europene de pe 15 februarie. Peste o saptamana are Campionatele Mondiale de juniori.

Pe AIMX puteti citi aici si despre recordul obtinut pentru Romania la Ultramaratonul de la Atena.

Autor Ovidiu Pețenghea