Romania isi apara titlul european la tenis de masa! Reactii din Franta

292
Romania isi apara titlul european la tenis de masa! Reactii din Franta

Romania isi apara titlul european la tenis de masa! Felicitari fetelor selectionate de Viorel Filimon! Elisabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Adina Diaconu si Irina Ciobanu. Romania a cucerit titlul cu numarul 5 dupa reusitele din 1992, 2002, 2005 si 2017.

Romania isi apara titlul european la tenis de masa! Bernadette Szocs a vorbit dupa ce a revenit in primul meci din finala cu Portugalia. A fost  1-2 la seturi pentru adversara.

”Bineinteles ca a fost presiune pe mine. M-a motivat si m-a facut sa lupt de la primul punct pana la ultimul! Suntem cea mai buna echipa din Europa. Ar fi extraordinar sa reusim din nou aceasta performanta la Cluj”Bernadette Szocs.

Romania a invins Portugalia cu 3-0!
Bernadette Szocs a trecut de Jieni Shao cu 3-2. Scor pe seturi: 11-7, 8-11, 6-11, 11-7, 11-6.
Daniela Dodean Monteiro a invins-o pe Yu Fu tot cu 3-2. Scor pe seturi: 7-11, 11-8, 11-9, 6-11, 11-3.
„Am jucat cu ea in Luxemburg la Campionatul European pe Echipe. Am jucat cu ea si la Campionatul European individual. Stiam ce joaca. Cele mai grele meciuri au fost din semifinale si din finala.” Daniela Dodean Monteiro
Elizabeta Samara a obtinut succesul in fata sportivei Leila Oliveira cu 3-0. Scor pe seturi: 11-9, 11-7, 11-6.
„Meciul cu Oliveira a fost cel mai greu meci pentru mine. Trebuia sa castig!E frumos sa iti aperi trofeul! E un sentiment minunat sa fii cea mai buna echipa din Europa”Elizabeta Samara.
Antrenorul Viorel Filimon a analizat evolutia fetelor intr-o postare a Federatiei Romane de Tenis de Masa.
Romania isi apara titlul european la tenis de masa! Reactii din Franta„Pe parcursul acestui campionat am facut trei formatii diferite. Acest 3-0 pare un rezultat clar dar toate meciurile au fost foarte disputate. Europa are in continuare posibilitatea sa bata China. Trebuie sa credem! Ani de zile am jucat impotriva a cel putin 6, 7 tari care au naturalizat doua sau chiar trei jucatoare. Am jucat finale cu Olanda, Germania, Polonia  cu Suedia, cu Spania care au avut cate doua jucatoare chinezoaice.”-Viorel Filimon
Sursa foto si interviuri Federatia Romana de Tenis de Masa
Pe AIMX  puteti citi aici despre echipajele care au dominat Campionatele Europene de Canotaj, unde Romania a castigat 9 medalii de aur!