Vlad Crisan Pop alearga 130 kilometri la Tor des Geants in Italia

223
Vlad Crisan Pop alearga 130 kilometri la Tor des Geants in Italia

Vlad Crisan Pop alearga 130 kilometri la Tor des Geants in Italia pentru copiii din tabara MagiCAMP. Pe 9 martie Vlad a alergat si a castigat cursa de 193 km la 6633 Arctic Ultra. Alergatorul roman s-a remarcat la cel mai dur Ultramaraton din lume.

Vlad Crisan Pop alearga ca sa sprijine proiectul 100 de burse educationale in valoare de 600.000 lei pentru 100 de copii cu afectiuni oncologice din tabara MagiCAMP. Pe 10 septembrie Vlad alearga la Tor Des Geants pentru a crea cele 50 de burse ramase.

Vlad Crisan Pop alearga 130 kilometri la Tor des Geants in ItaliaTOR130 are programat startul pe 10 septembrie din Gressoney St-Jean la ora 21:00. Intrecerea va avea limita de timp 44 de ore pana pe 12 septembrie la ora 17:00. Aceasta cursa este asociata cu cea mai grea si fascinanta cursa de trasee din lume: Tor des Géants.

Vlad a inceput sa alerge si sa stranga bani pentru tabara care i-a schimbat viata. Mai intai in Cluj-Napoca, in Romania, apoi in Europa. Este un proiect care a ramas in inima lui si este 100% implicat. MagiCAMP este mai mult decat o tabara, este o transformare atat pentru copii, cat si pentru voluntari. Asta o spune din experienta proprie si ne invita sa aplicam pentru o saptamana ca voluntar.

Vlad locuieste in Cluj-Napoca, are 32 de ani, este casatorit cu Raluca pe care a cunoscut-o in tabara MagiCAMP 2015 si pe care a cerut-o de sotie la focul de tabara din MagiCAMP 2016. Deoarece putina lume pentru care a lucrat a inteles ”nebunia” de a alerga pentru copiii MagiCAMP, a devenit antreprenor si a pus bazele unei firme de evenimente private si in corporatii, cu activitati pentru copii. Este recunoscator ca poate sa alerge in lume, iar prin perseverenta si daruirea sa vrea sa dea tuturor un exemplu de mai bine. Cancerul nu face alegeri, nu conteaza din ce mediu sau din ce colt de lume vii.

Daca sunt persoane care rezoneaza cu scopul pentru care alearga pot sa ajute in mai multe feluri.
Proiectul 100 de burse educationale pentru 100 de copii cu afectiuni oncologice din tabara MagiCAMP nu se termina odata cu TOR130, el continua pana pe 31 decembrie 2019.