România, țara fără un velodrom practicabil a câștigat 13 medalii la Balcaniadă

26
România, țara fără un velodrom practicabil a câștigat 13 medalii la Balcaniadă
Sursa Facebook Federația Română de ciclism

România, țara cu rezultate de top și pe Velodrom. Cicliștii români entuziasmează la Elite, cu participare de top și la nivel U23! Daniel Crista a câștigat trei medalii de aur!

România, țara care surprinde mereu, are campioni la întrecerile pe pistă din Bulgaria. Daniel Crista, Plesea Valentin, Novak și Torok sunt și ei campioni! Ede Molnár în proba de mountain bike cross-country eliminator (XCE)!

Au bronz juniorii: CSASZAR Balazs, NOVAK Edmond, IANCU Alexandru-Marian, KOZMA Koppany!

Bronz acontat la Elite Men: SZABO Norbert, TOROK Janos – U23. TOADER Alin – U23.

Argint – Keirin – Elite Masculin: SZABO Norbert-ACS Sepsi-SIC

Aur – Omnium – Elite Masculin:

CRISTA Daniel-CSM Reșița este medaliat cu aur la Campionatele Balcanice de Pistă organizate de Българска Федерация Колоездене în Plovdiv, Bulgaria! Ciclistul reşiţean, Daniel Crista a cucerit aurul probei de Omnium, categoria Elite masculin. Crista a mai urcat pe prima treaptă a podiumului şi la Madison, alături de colegul Valentin Pleşea – şi a reuşit aceeaşi performanţă la urmărire pe echipe.

La proba de echipe urmărire juniori, România s-a clasat pe locul al treilea.Ciclistul legitimat la CS Olimpia București, Alexandru-Marian Iancu a făcut echipă cu trei cicliști de la CS Intersport: Csaszar Balazs, Novak Edmond și Kozma Koppany.

Veștile bune se adună pentru ciclismul românesc pe plan internațional!

România, țara fără un velodrom practicabil a câștigat 13 medalii la Balcaniadă
sursa Facebook Federația Română de Ciclism

Ede Karoly Molnar (DinamoBikexpert-Superbet), noul campion european în proba de mountain bike cross-country eliminator (XCE). Rezultatul a fost obținut la Europenele de la Sakarya (Turcia)!

La 27 de ani, Ede s-a concentrat asupra probei de eliminator după ce anul trecut a obţinut o medalie de bronz tot la Europene. În acest an, Ede Molnár a participat la trei din cele şase etape ale Cupei Mondiale şi s-a clasat pe locul 27 în ierarhia finală.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor-Ovidiu Pețenghea