Remarcați la Mondialele din Spania: medaliat la 73 de ani!

45
Remarcați la Mondialele din Spania: medaliat la 73 de ani!
Sursa Facebook Federația Română de Culturism

Remarcați la Mondialele din Spania. A fost un asalt al culturiștilor români. La juniori, Clasic Bodybuilding, Corciu Vlăduț a fost urmat de Frățilă Robert, Bostan Constantin și de Bucur Ștefan.

Remarcați la Mondialele din Spania. La 73 de ani, Vasile Șerban are bronz, medalie obținută și de Marcel Manea. Aur au luat vineri, Albert Mufturel și Bogdan Vaipan.

“România o să câștige multe medalii bine-meritate, așa cum a mai făcut-o. Este o echipă puternică, cu un lider puternic!“- este declarația președintelui IFBB, Rafael Santonja la adresa lotului tricolor și un mesaj laudativ pentru Gabriel Toncean.

Ionuț Caracuda a câștigat titlul mondial Master Men Bodybuilding la Santa Susanna Stadium. George Moise este campion la men wheelchair. Ioana Grădinariu are bronz la Bikini Masters. Andreea Sfăriac este vicecampioană mondială Bikini Seniors. Raul Săpătaru este campion la FIT Model.

Dragos Enuta este campion la Master Games Classic Bodybuilding, la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness în Spania.

Marian Cătălin Ioniță este campion Games Classic Junior â.

Între timp peste Ocean, Mr. Olympia LLC propune întreceri la diferite categorii precum „212 lb” Olympia, Fitness Olympia, Figure Olympia și Men’s Physique Olympia. Pentru Mr. Olympia 2023, calificarea a fost automată pentru cei care au obținut victoria în competiția anterioară sau care s-au clasat în primele șase locuri la Olympia 2022. În plus, participanții care s-au clasat printre primii cinci în Night of Champions și Arnold Classic sunt eligibili să concureze. Calificarea este extinsă și pentru cei care au obținut un clasament în top trei la un eveniment de Grand Prix. Mr. Olympia 2023 este găzduit la Centrul de Convenții Orange County din Orlando, Florida. Acest prestigios eveniment de culturism se desfășoară în perioada 2 noiembrie – 5 noiembrie 2023.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor-Ovidiu Pețenghea