Roxana Sidi castiga la Openul Ungariei in proba pusca aer comprimat 10 metri

302
Roxana Sidi castiga la Openul Ungariei in proba pusca aer comprimat 10 metri

Roxana Sidi castiga la Openul Ungariei in prima proba de individual. Weekendul continua pentru Roxana cu trageri in proba de mixt si de individual al 2-lea start. Chiar daca s-a impus, concursul nu a fost fara probleme pentru reprezentanta Romaniei.

Roxana Sidi castiga la Openul Ungariei in fata sportivei din Slovenia, Hrasovec. Pe trei a fost Benkova din Slovacia.

”Am avut un mic accident inainte de competitie cu aparatele de ochire. Este un concurs de pregatire, dar unul destul de greu pentru mine in conditiile date. Dar, cu toate astea am reusit sa ma calific in finala, unde am si castigat. Pe locul 2 a venit concurenta din Slovenia. Pe locul 3 s-a pozitionat tragatoarea din Slovacia. Anul acesta voi mai participa in Polonia saptamana viitoare la un Grand Prix, dupa care va urma Cehia. Sunt concursuri de pregatire pentru Campionatul European.”-Roxana Sidi

Roxana va participa anul viitor la Europene in Polonia, la Wroclaw.

Roxana Sidi castiga la Openul Ungariei in proba pusca aer comprimat 10 metri”Voi lupta pentru a intra in finala si a castiga o medalie, care imi va putea aduce si calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. A fost o perioada grea pentru mine, dar stiu ca ambitia si dorinta de a ajunge unde imi doresc ma va ajuta sa ma autodepasesc.”-Roxana Sidi

In acest an Romania a fost singura natiune cu doua finlaiste la pusca 10 metri la Europeanul de Tir. Laura Georgeta Coman si Roxana Sidi au reprezentat Romania la Osijek, in Croatia.

Laura si Roxana au concurat cu Yulia Karimova din Rusia, cu italianca Petra Sublasing. Aspiratii in finala au avut si elvetianca Nina Christen, austriaca Franziska Peer sau poloneza Katarzyna Komorowska. A intrat in competitia finala la 10 metri pusca si daneza Anna Nielsen.

Laura Coman a castigat primul titlu european la individual. Pe locul 6 a terminat Roxana Sidi de la CSA Steaua.

Pe AIMX puteti citi si despre medalia castigata in noiembrie de Laura Coman la Finala Cupei Mondiale! Articolul este aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea