Aur pentru Romania, la Cupa Europei de Bob! Debut de sezon cu doua medalii

427
Aur pentru Romania, la Cupa Europei de Bob! Debut de sezon cu doua medalii

Aur pentru Romania la debut de sezon in Cupa Europei la bob! La Lillehammer, boburile de doua persoane, feminin si masculin, au avut clasari in Top 3 la Cupa Europei. Andreea Grecu si Ioana Gheorghe s-au remarcat. Antrenorul Paul Neagu si fetele sale au dominat intrecerea. Andreea si Ioana au castigat ambele manse.

Aur pentru Romania care a depasit echipajele Frantei si Rusiei la debut de sezon in Cupa Europei la bob.

Pilotul, Andreea Grecu de la Steaua si Ioana Gheorghe de la Olimpia au castigat in Norvegia. Fetele antrenate de Paul Neagu au atins o viteză de 123 km/h.

Aur pentru Romania, la Cupa Europei de Bob! Debut de sezon cu doua medaliiMihai Tentea si Ciprian Daroczi, antrenati de Daniel Păcioianu au avut o prima mansa perfecta. Tricolorii au condus in clasament. La a doua coborare au avut al 4-lea timp. La general au fost pe trei si implicit au urcat pe podiumul de premiere. Echipajele din Letonia si Germania au evoluat mai bine.

Romania aduna medalie dupa medalie la Bob prin Tentea si Daroczi. Mihai Cristian Tentea si Ciprian Nicolae Daroczi au castigat medaliile de aur in proba de bob-2 masculin la Campionatele Europene Under-23 de la Sigulda (Letonia) la inceputul acestui an!

Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au deschis in forta sezonul 2019-2020. Seria intrecerilor internationale a inceput cu o medalie de aur pentru Romania in Germania, la Oberhof. Concursul international de bob starturi a fost castigat de echipajulul de bob 2 persoane feminin format din Andreea Grecu si Ioana Gheorghe.

Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au devansat tandemul Laura Nolte/Levi Deborah. Pe locul al 3-lea s-a clasat tandemul Jamanka cu impingatoarea Kira Lipperheide. Mariama este campioana olimpica din 2018, la PyeongChang.

Andreea Grecu si Ioana Gheorghe castiga la Bob in GermaniaAntrenorul Paul Neagu a adus-o in echipa ca impingatoare pe Ioana Gheorghe, medaliata cu argint la Campioantele Nationale de Atletism in proba de 100 metri. In mai, la Pitesti la cursele de viteza la Cupa Romaniei, Andreea Grecu s-a intrecut cu Marina Baboi, cea mai rapida sprintera a momentului in Romania. La 200 de metri a castigat in fata Andreei Grecu. Pe trei a fost Ioana Teodora Gheorghe.

Sursa foto: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Pe AIMX puteti citi si despre Gala Canotajului Romanesc! Declaratii sunt AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea