RunTransylvania aduce strainii la un super eveniment la inceput de august.

128
RunTransylvania aduce strainii la un super eveniment la inceput de august.

RunTransylvania este singura asociatie de profil din Romania! Intre 30 iulie si 2 August, în Munții Piatra Craiului, e programat evenimentul de alergare montana: Running Camp Munții Piatra Craiului by RunTransylvania.

RunTransylvania este o asociatie care se ocupa de organizarea evenimentelor sportive: competitii de alergare, tabare de alergare, workshopuri, seminarii sau antrenamente online.

RunTransylvania se deosebeste de alte asociatii prin vizune.
Mesajul asociatiei este educatia sportiva. Scopul acestei asociatii este sa educe un numar cat mai mare de alergatori din Romania, pentru ca acestia sa poata alege ceea ce le este potrivit in materie de alergare!

Cu toate ca locurile au fost limitate ca mijloc de protectie si prevenire a raspandirii Covid19 , acestea au fost epuizate in mai putin de o saptamana de la deschiderea inscrierilor.

RunTransylvania aduce strainii la un super eveniment la inceput de august.


”Echipa RunTransylvania pregateste multe surprize in viitorul apropiat. Pentru cei care inteleg cu adevarat importanta unei informatii de calitate, participarea la acest gen de evenimente este primordiala in cariera de sportiv, motiv pentru care, la aceasta tabara de alergare vor participa chiar doua elvetience venite special pentru a o cunoaste pe antrenoarea Iulia Gainariu si pentru a se bucura de frumusetea muntilor Carpati.”- Alina Laura Pazari


Punctul forte al echipei RunTransylvania este profesionalismul si calitatea la un nivel fundamental ridicat. Speakerii evenimentelor sunt extrem de valorosi si competenti vizavi de informatiile pe care le transmit.

RunTransylvania aduce strainii la un super eveniment la inceput de august.


Echipa RunTransylvania este constiincioasa. Grupul este format din membri dedicati acestei viziuni. Su ntoameni cu experienta in domeniu. Alina Laura Pazari, director de marketing la Federatia Romana de Atletism si presedinte la clubul sportiv Alessia Atheltic. Iulian Bercu- ultramaratonist si fondatorul celui mai mare grup de alergatori din Republica Moldova- RunMoldova. Grigore Mocreac alergator amator, producator si regizor de emisiuni si filme documentare. Iulia Gainariu, fosta atleta practicanta de alergare montana, cu studii superioare de specialitate in domeniul sportiv si medical.
De asemenea, partenerii RunTransylvania sunt branduri de exceptie, care sustin performanta. Acest fapt denota profesionalismul cu care se opereaza in aceasta asociatie si increderea deplina pe care partenerii si participantii la evenimentele RunTransylvania o pot avea!

Credit Alina Laura Pazari

Pe AIMX aflati aici vesti si despre Paul Georgescu! Va inota un ultramaraton teribil!