Schioarea Jennifer Remetean castiga la Slalom Urias la FIS CHILDREN TROPHY!

323
Schioarea Jennifer Remetean castiga la Slalom Urias la FIS CHILDREN TROPHY!

Schioarea Jennifer Remetean se afla intr-o forma buna! Saptamana trecuta a incheiat de doua ori pe locul doi intrecerile din Ucraina. A concurat la Slalom Special, proba pe care o ataca si la FIS CHILDREN TROPHY, competitie care se desfasora in Poiana Brasov. La Slalom Urias, Jennifer Nagy Remetean a fost cea mai buna.

Schioarea Jennifer Remetean si-a imbunatatit evolutia la FIS CHILDREN TROPHY fata de anul trecut. Dupa doua locuri doi, anul acesta a castigat!

Jennifer Nagy Remetean este legitimata la sectia de schi alpin de la C.S.S. Baia Sprie. Este antrenata de  Sebastian Selejan si a ajuns in topul sportivilor maramureseni. Jennifer a primit un premiu special  pentru rezultatele obtinute la nivel national si international!

Schioarea Jennifer Remetean castiga la Slalom Urias la FIS CHILDREN TROPHY!

Jennifer Nagy Remetean a concurat la sub 14 ani si la Nationale. Tot in 2019, Jennifer a participat la concursul international de copii si cadeti “Childrens Trophy”. Au participat sportivi din: Austria, Bulgaria, Ungaria, Franta, Grecia, Brazilia, Liban si Romania. Dintre cei 93 de concurenti, trei au fost de la CSȘ Baia Sprie: Jennifer Nagy Remețean U14, Răzvan Toma U14 și Alexandru Horga U16.

Jennifer Nagy Remetean primeste un premiu special la schi alpin

Pe lista castigatorilor la Combinata Alpina a fost in 2019 la Nationale si Jennifer Remetean Nagy! La Combinata Alpina in a doua zi a Nationalelor de Schi Alpin de la Azuga, Jennifer Barbara Nagy Remetean a castigat din nou dupa succesul de la Slalom Urias. Jennifer s-a impus in 1:44.63. Remetean a fost urmata de reprezentantele clubului Dinamo, Alessia Fuchs si Antonia Pahontu la categoria de varsta sub 14 ani!

FIS CHILDREN TROPHY este o competitie internationala la care participa anul acesta peste o suta de schiori din intreaga lume. Cursa este inscrisa in caldendarul oficial al Federatiei Internationale de Schi.

„In urma demersurilor facute de Federatia Romana de Schi Biatlon si, bineinteles, dupa ce ne-am dovedit la nivel international capacitatile organizatorice si de infrastructura competitionala in ultimele doua sezoane, am primit si competitia FIS SES 2020. Numai faptul ca am primit-o in luna februarie, care se stie ca este o luna foarte aglomerata, este un semn clar ca incet, dar sigur, vom avea ocazia sa organizam in Poiana Brasov etape si curse de un nivel superior”, spune Dan Ghita, presedintele FIS Children Trophy.

Pe AIMX puteti citi aici si despre triatlonistul roman care a facut record in Emiratele Arabe Unite.

Autor Ovidiu Pețenghea