Seicariu Suzana Georgiana este vicecampioana mondiala la lupte

305
Seicariu Suzana Georgiana este vicecampioana mondiala la lupte

Seicariu Suzana Georgiana este medaliata cu argint la Jocurile Mondiale Militare, la editia a 7-a, la Wuhan, in China. Luptatoarea legitimata la Steaua s-a nascut pe 13 ianuarie 1997.

Seicariu Suzana Georgiana este a cincea membra a delegatiei Romaniei medaliata la Jocurile Mondiale Militare.Luptatoarea stelista a fost invinsa in finala de Yon JO Hwa din Coreea de Nord.

AIMX a aflat cum a inceput luptele Suzana.

Seicariu Suzana Georgiana este vicecampioana mondiala la lupte”Intr-o dimineata viitorul meu antrenor de club a venit la scoala pentru a vorbi cu noi și pentru a ne indemna sa facem sport. Am fost incantata de idee si am hotarat sa merg sa vad cum se desfasoara un antrenament. Apoi am decis sa intru la antrenamente.”-Suzana Georgiana Seicariu

Inainte de lupte Suzana a facut atletism si handbal. Antrenorul descoperitor a fost Marin Dobrescu!

Cele mai bune rezultate sunt: loc 2 la Europenele de cadeti. Loc 3 la Mondiale de cadeti, loc 3 la Europenele de cadeti si loc 3 la Mondialele de cadeti. In palmares mai este medalia de bronz la Europenele sub 23 de ani si loc 2 la Jocurile Mondiale militare in prezent, in China.

Seicariu Suzana Georgiana este pregatita si pentru ultimul concurs pe care il mai are in acest an. Suzana va participa la Campionatul Mondial la nivel sub 23 de ani.

Seicariu Suzana Georgiana este vicecampioana mondiala la lupte”sper sa fac o figura cat mai buna si sa cuceresc o medalie cat mai stralucitoare”-Seicariu Suzana Georgiana

Pe AIMX puteti citi AICI si despre romanul care a devenit campion mondial la Jocurile Militare de la Wuhan. Sportivul antrenat de Daniela Costian si-a continuat in China seria de evolutii excelente din aceasta toamna dupa locul 4 la Campionatul Mondial de seniori de la Doha.

S-au remarcat si Ana Maria Popescu – argint la spadă. Andreea Chițu – argint la judo. Andrei Dukov – argint la lupte libere și Ionuț Zincă – bronz la orientare.

Autor: Ovidiu Pețenghea