Start pentru Romania la Campionatul Mondial de alergare de 24 de ore.

825
Start pentru Romania la Campionatul Mondial de alergare de 24 de ore.

Start pentru Romania la Albi, in Franta. Concureaza  Florin Sebastian Ioniță (ACS Super Sports Club Timișoara). Daniel Trușcă (CSA Drăgășani). Răzvan Farkaș (ACS Super Sports Club Timișoara). Daniel Antonaru (ACS Ultrarun Constanța), Radu Roman (ACS Ultrarun Constanța). La feminin Romania este reprezentata de Mara Guler-Cionca (CS Universitatea Arad). Mariana Nenu (ACS Ultrarun Constanța). Floricica Neacșu și  de colega ei, Alina Preda (ACS Super Sports Club Timișoara).

Start pentru Romania la Campionatul Mondial de alergare de 24 de ore sambata dimineata la ora 10, ora Frantei, 11, ora Romaniei.

Start pentru Romania la Campionatul Mondial de alergare de 24 de ore.Anul acesta Florin Ionita si Mara Guler au reusit noi recorduri nationale la 24 de ore de alergare.  In mai, la Timisoara in cadrul Campionatelor Nationale, Ionita a alergat 244,45 kilometri. A fost un nou record national. Si la feminin, Mara Guler a stabilit o noua borna istorica pentru ultraatletismul romanesc: 215,2 kilometri.

In august Daniel Trusca a alergat 5000 de kilometri la antrenamente pentru un record istoric. Ultramaratonistul a impresionat in concursul de 48 de ore de la Kladno, Cehia: a stabilit un nou record national la 48 de ore de alergare. Trusca a parcurs in acest interval de timp 370,171 de kilometri. Cu 63 mai mult decat precedenta performanta reusita de Cristi Borcan.

Razvan Farkas are 35 de ani si alearga de zece ani. Isi doreste sa faca un rezultat personal de referinta la Albi. Are cinci curse de 24 de ore, la debut a fost pe locul 2 in cursa.

In mai Radu Roman a reusit sa faca 231,143 km in 24 ore. Este recordul personal facut de  politistul de frontiera Radu Roman la Campionatul National de Alergare de Anduranta la Timisoara.

Anul acesta, in ianuarie Daniel Antonaru si Floricica Neacsu au dus Romania in Top la Festivalul International de Ultramaraton din Atena. Daniel Antonaru si Floricica Neacsu au ajuns pe 2 la cursa de 24 de ore, la Atena. Detalii AICI!

Start pentru Romania la Campionatul Mondial de alergare de 24 de ore.Alina Preda este de meserie frezor, este maritata si e o mamica fericita. Are 32 de ani si isi face timp pentru alergare in fiecare zi. Are patru ani ani de alergari pe distante lungi. Alearga pentru cel mai bun rezultat personal la Albi.

AIMX va ofera si informatiile despre pregatirile facute de Mariana Nenu inainte de start! Articolul este AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea