sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCAMPIONIȘerban Constantin Clit și Aurora Gioncada au câștigat în Italia

Șerban Constantin Clit și Aurora Gioncada au câștigat în Italia

sursa Facebook, CS Dinamo București.

Șerban Constantin Clit și Aurora Gioncada au câștigat cu o zi înainte de ziua de naștere a lui Șerban. Colegii lor de la Dinamo, Patrick Berbece și Yelyzaveta Kirichenko s-au clasat pe locul 6. Competiția din Italia s-a desfășurat pe 21 ianuarie.

Șerban și Aurora au cucerit medalia de argint la Campionatul European Under 21 Standard din Polonia, WDSF European Championship Elblag. Șerban este în topul dansatorilor din toată lumea. Danseză de la 10 ani și a ajuns să practice dansul la nivel de sport de performanță, cu rezultate excepționale. România a avut rezultate excelente la Campionatul European, Tineret Standard, unde Clit Șerban Constantin și Aurora Gioncada au cucerit medalia de aur, iar perechea Butnaru Luca Teodor și Bidica Julia Denisa, au obținut medalia de argint.

Șerban Constantin Clit și Aurora Gioncada au cucerit medalia de argint la Europene
sursa Facebook, CS Dinamo Bucuresti

Șerban și Aurora au cucerit medalia de argint la Europene, anterior au câștigat la Under 21 Standard WDSF Open și au obținut locul 4 la categoria Adult – WDSF International Open Standard la Londra.

Șerban Constantin Clit & Aurora Gioncada au urcat pe a doua treaptă a podiumului la Campionatul Național Under 21 Standard de la Brașov 2023.

În pași de dans Serban Constantin Clit este apreciat de jurii internaționale. De la German Open Championship până la Zagreb, drumul a fost plin de efort, dedicație, pasiune și succes!

În pași de dans, Clit face bilanțul unui an care a culminat cu titlul mondial câștigat împreună cu Aurora Gioncada. Detalii aici!

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE