Șerban Constantin Clit și Aurora Gioncada au cucerit medalia de argint la Europene

0
48
Șerban Constantin Clit și Aurora Gioncada au cucerit medalia de argint la Europene
sursa Facebook, CS Dinamo Bucuresti

Șerban Constantin Clit și Aurora Gioncada au cucerit medalia de argint la Campionatul European Under 21 Standard din Polonia, WDSF European Championship Elblag. Șerban este în topul dansatorilor din toată lumea. Danseză de la 10 ani și a ajuns să practice dansul la nivel de sport de performanță, cu rezultate excepționale. Și anul trecut în noiembrie, România a avut rezultate excelente la Campionatul European, Tineret Standard, unde Clit Șerban Constantin și Aurora Gioncada au cucerit medalia de aur, iar perechea Butnaru Luca Teodor și Bidica Julia Denisa, au obținut medalia de argint.

Șerban Constantin Clit și Aurora Gioncada au cucerit medalia de argint la Europene
sursa Facebook, CS Dinamo Bucuresti

Șerban Constantin Clit și Aurora Gioncada au cucerit medalia de argint la Europene, anterior au câștigat la Under 21 Standard WDSF Open și au obținut locul 4 la categoria Adult – WDSF International Open Standard la Londra.

Șerban Constantin Clit & Aurora Gioncada au urcat pe a doua treaptă a podiumului la Campionatul Național Under 21 Standard de la Brașov 2023.

Campion European și Mondial la dansuri sportive la Tineret Standard în 2022, Șerban a început de la 10 ani și a ajuns să practice dansul la nivel de sport de performanță, cu rezultate excepționale.

La Campionatul Național pe Secțiuni 2023 Oradea, Șerban și Aurora au fost pe 4.

În pași de dans Serban Constantin Clit este apreciat de jurii internaționale. De la German Open Championship până la Zagreb, drumul a fost plin de efort, dedicație, pasiune și succes!

În pași de dans, Clit trece cu succes din 2022 către noi performanțe în 2023

În pași de dans, Clit face bilanțul unui an care a culminat cu titlul mondial câștigat împreună cu Aurora Gioncada.

”Final de 2022. A fost un an plin în care ne-am dăruit toată energia, efortul, munca și concentrarea pentru atingerea obiectivelor noastre. Astfel, pe 9 august 2022, la Stuttgart, a fost pentru prima dată când ni s-a intonat imnul României, la German Open Championship. Apoi, pe 6 noiembrie, la Sibiu, am reușit să realizăm cel de-al doilea obiectiv major al anului și am devenit campioni europeni! La Zagreb, pe 17 decembrie, am devenit și campioni mondiali și cu asta “tripleta” a fost reușită! Suntem mândri de aceste rezultate pe care nu am fi putut să le obținem fără cei care ne-au sprijinit, au crezut în noi și ne-au ajutat în această călătorie: părinților noștri, antrenorilor, Federației Române de Dans Sportiv @dancesport.ro și Ministerului Sportului.”-a postat pe pagina de socializare Șerban Constantin Clit

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea