Simona Radiș si Ancuța Bodnar sunt din nou împreună în barcă

136
Simona Radiș si Ancuța Bodnar sunt din nou împreună în barcă

Simona Radiș si Ancuța Bodnar sunt din nou împreună în barca de dublu vâsle feminin. Componentele barcii de dublu vasle, Ancuta Bodnar si Simona Geanina Radis sunt medaliate cu argint la Campionatele Mondiale de seniori de la Linz si cu aur la Campionatele Europene sub 23 de ani de la Ioannina. Multumita rezultatelor au fost desemnate sportivele anului 2019 in canotajul romanesc in cadrul galei organizate de Federatia Romana de Canotaj.

Simona Radiș si Ancuța Bodnar au revenit în barca de dublu vâsle feminin după două luni de antrenamente acasă.

Simona Geanina Radis si Nicoleta Ancuta Bodnar au ajuns in fruntea clasamentului Cupei Mondiale de Canotaj, desfasurata la Rotterdam. In Olanda a fost prima ei participare la competitia mondiala, de la care s-a intors cu aur pentru Romania. Simona este originara din comuna Avrameni, Botosani.

Simona Radiș si Ancuța Bodnar sunt din nou împreună în barcă

Anul trecut, in septembrie, Simona Radis a vorbit pentru AIMX despre efortul depus pana la acontarea medaliei de argint la Campionatele Mondiale de la Linz, in Austria.

„Am tras 4 curse. Fiecare cursa a fost diferita. Un lucru au avut cu siguranta in comun, au fost trase pana la epuizare! Prima cursa a fost cea din serii, unde prima echipa se califica direct in semifinala. Din pacate, noi am terminat pe locul 2 dupa echipajul Olandei. Am ajuns in recalificari. Nu ne-am demoralizat! Am luat aceasta cursa in plus ca pe un avantaj, si chiar asa a fost!”-Simona Radis

Simona Radiș si Ancuța Bodnar sunt din nou împreună în barcă

Ancuta Bodnar este din Vatra Moldovitei iar in iulie, anul trecut a fost pe primul loc in Olanda, la cea de-a treia etapa a Cupei Mondiale de canotaj, gazduita de Rotterdam. In noiembrie 2019, a fost inclusa in „Samurai 2020”, programul de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la cea de a XXXII-a editie de vara a Jocurilor Okimpice de la Tokyo.

Pe AIMX aflati aici detalii despre anularea pentru prima data in istoria de 124 de ani a competitiei.