Soveresan se opreste la Kullamannen! Ce s-a intamplat in Suedia?!?

0
729
Soveresan se opreste la Kullamannen! Ce s-a intamplat in Suedia?!?

Soveresan se opreste dupa 113 km. inregistrati pe ceas. Este, per total, bine, insa are iritatii, picioare umflate si crampe. Andrei a luat startul vineri la cursa de 100 mile Kullamanen Ultra Trail. Inainte de startul intrecerii din Suedia, Andrei Gratian Soveresan si-a petrecut ziua cu Gary Cantrell, cunoscut ca Lazarus Lake. 

Soveresan se opreste dupa 113 kilometri la cursa de 100 mile Kullamanen Ultra Trail. Organizatorii i-au trecut ca finisheri la cursa de 100k pe cei care au reusit sa ajunga pana acolo.

Soveresan se opreste la Kullamannen! Ce s-a intamplat in Suedia?!?Vremea din Suedia a crescut rata de abandon. In punctul in care s-a oprit Soveresan este un clopot care a sunat des la Kullamannen. Rezultate gasiti AICI!

Soveresan a castigat in octombrie o intrecere sportiva de alergare organizata in campusul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara la Cluj. Beard Run, a patra editie, a avut patru tipuri de probe desfasurate pe un traseu de 1.5 km: proba de 3 km = 2 x traseul, proba de 5 km = 4 x traseul, stafeta (4 participanti) si proba pentru copii (traseu special amenajat in zona Aulei ”Mihai Serban”).

In aceasta vara Andrei Soveresan a urcat pe podium la un ultramaraton in Bosnia!

Ultramaratonistul a alergat in cursa de 101 kilometri, cu 4000 de metri diferenta de nivel. Startul s-a dat la miezul noptii, iar totul a inceput prost pentru Andrei. Traseul i-a dus pe concurenti si pe pista olimpica de bob din Sarajevo. Andrei Soveresan a alergat pe pista pe care echipajul de bob 4 al Romaniei ( Dorin Degan, Gheorghe Lixandru, Costel Petrariu si Cornel Popescu) aducea cel mai bun rezultat delegatiei noastre la a 14-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna.

Andrei Soveresan a ocupat locul 3 la masculin. Eva Hochbauer, din Arad, a fost a treia la feminin intr-o cursa dominata de castigatoarea UTMB Francesca Canepa (Italia).

Pe AIMX puteti citi despre sportivul roman care a renuntat la tenis ca sa castige curse la ciclism! Articolul este AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea