sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCAMPIONISpadasina Alexandra Predescu a câștigat Trofeul internațional “Alfredo Bachelli”.

Spadasina Alexandra Predescu a câștigat Trofeul internațional “Alfredo Bachelli”.

Spadasina Alexandra Predescu a luptat în sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv “Petrache Trișcu” din Craiova. Alexandra legitimată la CSA Steaua a câștigat, pe 1 aprilie, medalia de aur la Campionatul Mondial de scrimă de la Tashkent, în proba de spadă cadeți feminin individual.

Spadasina Alexandra Predescu a câștigat Trofeul internațional “Alfredo Bachelli”.
Sursa foto Facebook, Steaua București

Spadasina Alexandra Predescu antrenată de Iulian Bratu, a învins-o pe colega sa de club, Greta Vereș, scor 15-9. Pe podium la Trofeul internațional “Alfredo Bachelli” a urcat și stelista Emma Șonț, care a terminat pe locul trei, după ce a fost eliminată în semifinale de Greta Vereș, scor 10-15.

Alexandra a învins-o pe Claudia Năboiu, scor 15-9. A urmat victoria cu Adela Danciu, scor 15-6. Alexandra Predescu a trecut de Viktoria Velislavova (Bulgaria) 15-12 pentru calificarea în semifinale. A urmat victoria cu Nefeli Rodopoulou (Grecia) 14-8. Confruntarea dintre Alexandra Predescu și Greta Vereș s-a încheiat 15-9 în lupta pentru trofeu.

Sursa foto Facebook, Federatia Romana de Scrima

Alex Oroian – Adrian Dabija 15-11 a fost finala de la Trofeul internațional “Alfredo Bachelli”.

Alex are titlul în palmares la Campionatul Național de Tineret la spadă masculin. A fost o finală sătmăreană în Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București. Clubul CSM Satu Mare și-a trimis trei reprezentanți în semifinalele concursului. Alex Oroian a câștigat cu 15-11 confruntarea împotriva coechipierului său, Szabolcs Szabo, în timp ce Marton Mezinger se califica și el în ultimul act, după ce îl învingea cu 15-12 pe Alexandru Popescu (CS UNEFS București).

În finală, duelul dintre Alex Oroian și Marton Mezinger a fost câștigat de Alex, care s-a impus cu 15-11 și a câștigat medalia de aur, devenind campion național la spadă masculin individual. Medaliile de bronz au fost obținute de Szabolcs Szabo (CSM Satu Mare) și Alexandru Popescu (CS UNEFS București).

Sursa Federația Română de Scrimă

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE