sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCAMPIONIAndreea Cucu se impune la Timișoara la OPENUL ROMÂNIEI la Karate WKF.

Andreea Cucu se impune la Timișoara la OPENUL ROMÂNIEI la Karate WKF.

Andreea Cucu se impune la Timișoara. Sportivii români se disting în lupta pentru calificarea la evenimentul de top din Georgia unde va fi Campionatul European EKF 2024. Performanțe de excepție la Openul României la Karate WKF – Timișoara devine rampa de lansare pentru sportivi.

Andreea Cucu se impune la Timișoara la OPENUL ROMÂNIEI la Karate WKF.

Andreea Cucu se impune la Timișoara la evenimentul organizat sub egida Federației Române de Karate. A câștigat și Andreea Bușilă. Clubul Contact a participant cu 6 sportivi și a câștigat 10 medalii: două de aur, trei de argint și cinci de bronz.

Andreea Elena Cucu este studentă în anul II, la Universitatea Titu Maiorescu, iar anul acesta a câștigat titlul de campioană universitară. Andreea a revenit de la Campionatul European de Karate Goju Ryu,  de la Liege, din Belgia, unde a concurat în perioada 14 -17 septembrie 2023 cu titlul de campioană europeană la proba Kumite WKF,  Senioare – 50 kg.

Andreea Elena Cucu este și câștigătoarea medaliei de aur, la Campionatul Mondial din Italia, la Foligno, în perioada 7 -11 septembrie 2022, la aceeași categorie.

Ștefan Stanciu – Kumite U21+84kg – Aur (CS Dacia Mioveni 2012):

pentru Ștefan Stanciu este
cel mai mare număr de puncte pe categorie și a câștigat medalia de aur. Prestația sa remarcabilă îl propulsează în fruntea clasamentului și îi asigură un loc privilegiat în echipa care va reprezenta România la Campionatul European. Anunță Argeș-știri.ro.

A fost premiat și Cosmin Duțescu la Kumite U21-84 KILOGRAME- Argint pentru FC Argeș.

Raluca Olar a confirmat excelenta pregătire a Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012, câștigând medalia de bronz la Kumite Cadeți -61kg.

Octavian Pilsu este medaliat cu bronz la Timișoara la OPENUL ROMÂNIEI la Karate WKF. Adriana Lambrea este mândră de rezultatele obținute la Timișoara. Andreea și Alexandra Cucu sunt medaliate, a obținut medalie și Diana Buricescu de la Clubul Contact Bucuresti.

Club Sportiv Comunal Ghiroda si Giarmata Vii anunță medalii câștigate la competiția „Open Timișoara” desfășurată la sala de sport UVT: Băloi Sara câștigă la Kata individual.

Catanese Luigi,Ovidiu Cotoara și Sănătescu David se impun la Kata individual

Echipa de fete Băloi – Tomuță -Cristescu a fost cea mai bună.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE