Steaua a preluat CSAM Bucegi: alergarea montana si schi alpinismul printre disciplinele promovate

0
1173

    Steaua a preluat CSAM Bucegi de la 1 ianuarie 2018. Fostul club s-a transformat intr-un centru dedicat sporturilor montane. 

3 sportivi de la STEAUA sunt calificati la Jocurile Olimpice

Mutare interesanta la inceput de an pentru Clubul Sportiv al Armatei. Steaua Bucuresti a preluat CSAM Bucegi. Acesta a devenit de la 1 ianuarie 2018 parte integranta a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucuresti. CSAM Bucegi s-a transformat in Centrul de Sporturi Montane „Bucegi”. Centrul are ca obiect de activitate disciplinele specifice sporturilor montane și de iarna. In componența Centrului se regasesc atat disciplinele sportive olimpice, cat si cele neolimpice.

Steaua a preluat CSAM BucegiDiscipline olimpice Centrul de Sporturi Montane „Bucegi”:

–  biatlon, escalada, schi alpin, schi fond si sanie.

Discipline neolimpice Centrul de Sporturi Montane „Bucegi”:

  • triatlon de iarna, alergare montana și schi alpinism.

Pana la acest moment Steaua are trei sportivi calificati la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, Coreea de Sud: Raluca Stramaturaru și Valentin Cretu in proba de sanie și Cornel Puchianu, biatlon.

„Pentru sportivii noștri urmeaza inca 2 saptamani de competiții ce ofera posibilitatea calificării la Jocurile Olimpice de iarna și, respectiv, createrea numarului lotului reprezentativ al României.” –  Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA” BUCUREȘTI

Credit Photo: Facebook CSAM Bucegi