Steaua are cei mai buni atleti in 2020! Pandemia nu le-a stopat progresul

94
Steaua are cei mai buni atleti in 2020! Pandemia nu le-a stopat progresul

Steaua i-a legitimat pe Alin Firfirica si pe Claudia Bobocea, ambii au fost desemnati de Federatia Romana de Atletism  cei mai buni atleti seniori din Romania in 2020!

Steaua mizeaza pe Alin Firfirica si pe Claudia Bobocea in 2021! Atleti care si-au facut recorduri personale și reconfirmarea baremului olimpic pentru Tokyo.

”Marele meu vis este o medalie olimpică, iar anul 2021 îmi poate îndeplini acest deziderat. Cu toate că pregătirea îmi este puțin afectată, pandemia nu este o scuză pentru a nu cuceri o medalie la Tokyo! Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru o medalie olimpică!” a declarat Alin Firfirică pentru FRA.

sursa Ana-Maria Oancia și FRA

Alin Firfirică a câştigat concurs după concurs în 2020. Atletul calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo are în program de la mijlocul lunii octombrie startul de pregătire pentru 2021, an olimpic.

Alin Firfirică a câştigat întrecerea internațională din Bosnia-Herţegovina. Sportivul antrenat de Daniela Costian s-a impus după o aruncare de 60,50 metri la finalul întrecerilor din 2020.

”Îmi doresc o medalie internațională, la Campionatele Europene, Campionatele Mondiale sau Jocurile Olimpice. Voi munci din greu pentru a-mi îndeplini acest obiectiv. Și știu că dacă voi fi perseverentă, disciplinată, muncitoare și motivată voi reuși.” a declarat Claudia Bobocea pentru FRA.

Steaua are cei mai buni atleti in 2020! Pandemia nu le-a stopat progresul

Tot in toamna Claudia Bobocea a facut cel mai bun rezultat personal, in Cehia cu timpul 2.01.37. Intrecerea la 800 metri a fost castigata de britanica Laura Muir in 1.58.84. Claudia Bobocea a realizat PB la Ostrava dupa locul 2 obtinut in Franta, la Meetingul de la Marsillia.

Sportiva de la clubul Steaua Bucuresti s-a clasat pe locul al treilea in cursa de 1.500 de metri din cadrul Memorialului “Kamila Skolimowska”, de la Silesia (Polonia). Antrenata de Valentin Anghel, Claudia a terminat cursa cu timpul de 4:01.31, un personal best pentru ea.
Si in Polonia, prima s-a clasat Laura Muir (Marea Britanie) – 3:58.24, iar a doua a terminat Sofia Ennaoui (Polonia) – 3:59.70.

Pe AIMX cititi aici si despre familia care a castigat titlu dupa titlu in Romania la tir cu arcul

Autor: Ovidiu Pețenghea