Stefan Coman lupta si castiga medalia de bronz la ANOC World Beach Games

0
835
Stefan Coman lupta si castiga medalia de bronz la ANOC World Beach Games

Stefan Coman a inceput luptele la 11 ani din joaca. Unchiul sau i-a aratat ce sport a practicat, lui Stefan Coman i-a placut si de atunci nu lipseste la niciun antrenament. La clubul sportiv Nehoiu, Stefan Coman a fost antrenat de Ion Nica si de Constantin Coman. 

Stefan Coman lupta pentru Universitatea Craiova si este antrenat de Aurel Cimpoeru. La Jocurile Olimpice de Plaja, in Qatar a fost medaliat cu bronz.

Stefan s-a remarcat cu locul 5 la Campionatul European din 2017 si locul 5 in 2019 la juniori.

Stefan Coman lupta si castiga medalia de bronz la ANOC World Beach Games”In Qatar a fost un concurs foarte greu. Au venit sportivi din toate partile lumii. Sportivi din tari de care pe saltea nu am auzit,dar, pe nisip s-au facut remarcati. M-am concentrat in toate meciurile pentru a da tot ce am mai bun. Am reusit sa urc pe podium. Am avut 5 meciuri si am batut in 4. Am pierdut in semifinale. In continuare ma pregatesc pentru Campionatele Europene si Mondiale de U23 acestea fiind anul viitor.”-Stefan Coman

10 sportivi au reprezentat Romania la prima editie a Jocurilor Mondiale de Plaja!Au intrat in concurs opt sportivi la luptele de plaja si cele doua sportive de la aquathlon, Antoanela Manac si Rebeca Pojar.

Stefan Coman lupta si castiga medalia de bronz la ANOC World Beach GamesDelegatia Romaniei s-a intors cu trei medalii, una fiind castigata de triatlonista Romaniei de top, Antoanela Manac. Rebeca Pojar a terminat pe 17 din 30 de concurente calificate la Jocurile Mondiale de Plaja.

Delegația Romaniei de lupte a revenit de la Jocurile Mondiale de Plaja cu doua medalii! Adina Popescu si Coman Stefan au urcat pe podiumul mondial de la Doha. Adina a cucerit medalia de bronz la Turneul International de la Sofia in 2014. Adina este din Covasna si a fost legitimata la Targoviste. A inceput luptele la 14 ani.

Pe AIMX puteti citi AICI despre Antoanela Manac! Antoanela este nascuta in 1995 si reprezinta cu succes Romania in strainatate. In Qatar si-a facut cadou medalia de bronz pentru aniversarea zilei de nastere pe 14 octombrie.

Sursa foto Federatia Romana de Lupte

Autor: Ovidiu Pețenghea