Alpin Film Festival a fost recunoscut international

226

ALPIN FILM FESTIVAL face parte oficial din INTERNATIONAL ALLIANCE FOR MOUNTAIN FILM. Festivalul va ajunge in 2020 la a cincea editie. Este primul festival de film si cultura montana din Romania.

Alpin Film Festival este pe harta lumii celor care iubesc muntele alături de mari festivaluri precum cele de la Banff/Canada sau Trento/Italia.

Alpin Film Festival recunoscut internationalAsociația mondiala reuneste 27 de festivaluri din 20 de tari de pe 5 continente. In aceste zile, presedintele festivalului, Dan Burlac ,(foto)se afla in Germania, la Tegernsee, unde are loc Adunarea Generala IAMF. „Suntem bucurosi ca Brasovul si Romania sunt pe harta evenimentelor importante din lumea celor care iubesc si respecta muntele. Multumim tuturor celor care au facut ALPIN FILM FESTIVAL posibil” a fost prima reactie a organizatorilor.

4 editii de Alpin Film Festival s-au desfasurat pana in prezent in locatii ca Busteni, Predeal sau Brasov. Festivalul a promovat sporturile montane si cele de iarna. In acelasi timp, an de an, in cadrul Festivalului s-a organizat si Gala Alpinismului Romanesc, un eveniment de suflet al fostului mare alpinist Zsolt Torok.

Tot pe aimx.ro puteti afla amanunte despre participarea romanilor la prima editie a Jocurilor Mondiale de Plaja, aici!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire