Stefan Gavril analizeaza ritmul de cursa. A castigat in Bucuresti Urban Athletics

350
Stefan Gavril analizeaza ritmul de cursa. A castigat in Bucuresti Urban Athletics
Stefan Iuius Gavril cu Laurentiu Daniel Moga la Bucharest Urban Athletics by Auchan

Stefan Gavril analizeaza evolutia la Bucharest Urban Athletics Auchan. Stefan Iulius Gavril a castigat la Bucuresti, alergand cu un ritm de 2.50 pe km. Sambata, cu o zi inainte a alergat la Fagaras un 10km la 3.05 /km.

Stefan Gavril analizeaza cele mai importante rezultate in 2019!  A fost vicecampion national la 5000m, 10km sosea, semi maraton si cros. Ca PB cel mai important in acest sezon a fost 29.33 pe 10.000m. la Londra. Stefan a alergat la Campionatului European si in cursa open.

Celelalte PB sunt 14.18 pe 5000, 8.17 pe 3000m. si 67 minute pe semi maraton.

Stefan Gavril analizeaza ritmul de cursa. A castigat in Bucuresti Urban Athletics”La Bucuresti mi-a placut mult traseul. Am reusit sa fac ce mi-am propus deci a fost o zi foarte buna, si concursul adecvat.”-Stefan Gavril

La 3000 de metri, pe asfalt, Stefan Iulius Gavril a castigat in capitala in fata lui Marian Coman. Pe trei a fost Ion Luchianov.

”Imi place alergarea pe pista deocamdata. Ca obiective personale sunt imbunatatirea PB la toate distantele, de la 5km la semi. Urmatoarele curse sigure vor fi un cross in Franta pe 2 decembrie si nationalele de sala in februarie. Dar voi mai avea alte concursuri care inca nu stiu inca unde si cand vor fi. In ianuarie un 3000m in Spania dar si acum in noiembrie probabil o cursa de semi maraton.”Stefan Gavril

Atletul s-a nascut in anul revolutiei, 1989. Stefan Iulius a plecat in Italia cand avea 14 ani cu parintii si a practicat kickboxing insa alergarea a descoperit-o prin antrenorul Cosimo Rapallo și din 2012  a inceput atletismul la clubul Atletica71.

Gavril a ajuns in 2003 cu parintii in Italia, de la Brasov la Torino. Din 2012, practica atletism.

Stefan Gavril nu a neglijat studiile. A urmat facultatea de educatie fizica si apoi Stiintele Politice si Sociale. A studiat in Suedia, la Umea, iar pe plan sportiv colaborarea din Italia cu Gianni Crepaldi l-a impulsionat.

Gianni Crepaldi este un fost atlet italian specialist la 1.500, 3.000 de metri, 3.000 de metri obstacole si  5.000 de metri.

Credit foto: facebook Stefan Iulius Gavril

Autor: Ovidiu Pețenghea