Succes pentru Andrei Anghel la Grand Prix Burgas 2021! Etalon de verificare

124

Succes pentru Andrei Anghel în Bulgaria! Un nou concurs care confirmă progresul lui Andrei. Din echipa lui fac parte Marius Grigore , Florentina Tonita , Bogdan Stroe , Liviu Vlasceanu , Alessandro Daniel Olaru și Serban Damian.

Succes pentru Andrei Anghel și în 2021. Rezultate și analiză.

”Anul 2021,la nivel competițional a debutat pentru mine la Târgoviște la Cupa României. Am considerat acest concurs ca un etalon de verificare. La Proba de 50 metri spate m-am clasat pe locul 3 national la aceasta cupă, iar la proba de 100 metri spate e „proiectul” pe care l-am reînceput după 3 ani. Timpul realizat în calificări(57:41) este cărămida pe care reconstruiesc proba de 100 spate. La concursul din Burgas,Cupa Grand Prix 2021 am obținut locul 1 la 50 metri spate,două locuri 1 și un loc 2 cu ștafeta Bucharest Sport Club. Am mers 25:93 în calificări și am îmbunătățit cu 17 sutimi timpul. Am avut ocazia să particip de 4 ori în 2 zile la această probă(proba individuală plus ștafetele).”

Pentru Andrei urmează un examen în România!

”Având în vedere perioada de antrenament în care ma aflu și faptul că nu a fost un concurs de obiectiv sunt nerăbdător să îmi testez pregătirea la Naționalele din iunie. Supriza concursului pentru mine a fost faptul că am reușit 25:99 în ștafetă la foarte scurt timp după proba mea individuală de 50 metri spate unde mersesem 26:01. Este clar că lipsa de competiții și-a pus amprenta și peste evoluțiile mele. Sunt vremuri grele pentru toată lumea, însă împreună cu părinții. antrenorii și tot staff-ul tehnic plus sponsori cu siguranță ne vom atinge obiectivele . Este extrem de important pentru mine să continui să mă antrenez și cred că mai am resurse să demonstrez că sportul înseamnă răbdare și maturitate.”

Andrei este un sportiv tânăr cu un proiect care îl ajută să progreseze.

Succes pentru Andrei Anghel la Grand Prix Burgas 2021! Etalon de verificare

‘Voi aborda cu seriozitate fiecare etapă de pregătire și am de gând să apreciez mai mult succesele ce vor urma. Mai am în vizor minim 2 concursuri până la încheierea acestui sezon,unul din ele este Campionatul National din iunie,iar celălalt îl voi stabili împreună cu antrenorul meu Marius Grigore. Vreau să închei mulțumind partenerilor de la Mol România și Fundatia pentru Comunitate,Porsche Romania și Fundatia Comunitara Bucuresti care mi-au fost alături.”

Pe AIMX aflați aici și despre Alexandru Avasiloae caștigă medalii dar trebuie să se recupereze după accidentare

Autor Ovidiu Pețenghea