sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXSurorile Andreca sunt in top 4 la schi fond. Evolutie in Bosnia

Surorile Andreca sunt in top 4 la schi fond. Evolutie in Bosnia

Surorile Andreca au concurat la Cupa Balcanica din Bosnia si Hertegovina.

Surorile Andreca sunt in top 4 la schi fond. Evolutie in Bosnia

Surorile Andreca au participat la Dvorista in proba de 5 kilometri. Georgiana a terminat pe locul 3 si Dumitrela pe 4 in prima zi. A doua zi au avut locurile 4 Dumitrela si 5 Georgiana. Gemenele au revenit la schi dupa o pauza de cateva luni cu dorința de a ajunge la Jocurile Olimpice din 2022.

Surorile Andreca sunt elevele antrenoarei Rodica Dragus si reprezinta Romania la intreceri internationale unde castiga concursuri.

„Este un sport dur, practicat atat in conditii placute cat si imprevizibile. Cat despre senzatia din timpul competitiei, pot spune ca este una inegalabila. Este o combinatie intre frica si adrenalina, durere si intrecerea limitelor proprii. Fiecare sportiv are o definitie proprie in ceea ce priveste starea fizica si psihica resimtita in competiție. Pentru mine reprezinta trecerea de la calm la agonie. Trec de la liniste la emotie ,de la increderea in sine la incertitudini. Schiul pentru mine inseamna o escapada, regasirea echilibrului si un stil de viata armonios.”-Ioana Georgiana Andreca

Gemenele Andreca sunt constiente ca de la o intrecere la alta experienta creste si se concentreaza sa evolueze constant.

Colaborarea cu antrenoarea Rodica Dragus si sprijinul parintilor le ajuta pe gemenele Andreca sa evolueze pe plan international.

Gemenele Andreca sunt in mare forma. Performanta la schi fond

„Sub indrumarea antrenoarelor Rodica Dragus si Maria Ilie m-am mobilizat! Am reusit sa respect un program de odihna. Acord o atentie sporita alimentatiei. Rezultatele obtinute poate nu au fost intotdeauna cele pe care mi le-am dorit. Atunci am muncit mai mult pentru indeplinirea obiectivelor si am abordat cursele cu mai multa seriozitate.”Maria Dumitrela Andreca 

Pe AIMX puteti citi si despre finish-ul tensionat de la unul din cele mai tari maratoane de la startul anului. Primii 11 clasaţi au fost departajaţi de numai 19 secunde. Gasiti articolul aici!

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE