Szocs, Dodean si Diaconu au castigat in Liga Campionilor la tenis de masa

255
Szocs, Dodean si Diaconu au castigat in Liga Campionilor la tenis de masa

Szocs, Dodean si Diaconu au incheiat cu victorii mansa tur din sferturile de finala in Liga Campionilor. Metz le are in lot pe Daniela Dodean si pe Adina Diaconu. Campioana, echipa poloneza Enea Siarka Tarnobrzeg, o are in lot pe Eliza Samara. Si Bernadette Szocs joaca in sferturi pentru Berlin Eastside.

Szocs, Dodean si Diaconu vor juca in februarie pentru calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la Tenis de Masa. Romancele joaca pentru Metz, Tarnobrzeg si Berlin!

Miza celor patru tricolore este calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la Tenis de Masa.
Seria jocurilor din sferturile de finala a inceput pe 10 ianuarie. Metz a jucat, acasa, in Franta, impotriva echipei din Austria, Linz Froschberg. Samara vrea sa tina trofeul la Enea Siarka Tarnobrzeg si ca sa ajunga in semifinale trebuie sa faca  un meci bun acasa in februarie cu Stavoimpex Hodonin. Bernadette, cu TTC Berlin Eastside a castigat in Spania, cu UCAM Cartagena. Partidele retur sunt programate intre 14-16 februarie.

KTS Enea Siarka Tarnobrzeg a castigat cu 3 la 2 in deplasare cu SKST STAVOIMPEX Hodonin. Coechipierele Elizei Samara, Ying HAN si Yue WU au castigat meciurile din mansa tur.

Romancele joaca in Liga Campionilor la Tenis de Masa. 4 tricolore sunt in sferturiTTC Berlin Eastside s-a impus multumita partidelor castigate de Bernadette SZOCS, Xiaona SHAN si Nina MITTELHAM. A fost 3 la 0 contra echipei UCAM Cartagena.

Metz a avut emotii cu Linz AG Froschberg, dar victoriile obtinute de Daniela Dodean Monteiro si de Adina Diaconu au facut diferenta. Echipa franceza s-a impus cu 3 la 2.

Pentru tricolore dar si pentru Nationala Romaniei de baieti urmeaza meciurile pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Partidele sunt programate in perioada 22-26 ianuarie la Gondomar, Portugalia.
Echipa feminina, campioana europeana en titre, va fi formata din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean si Irina Ciobanu. Antrenor este Viorel Filimon. La masculin echipa este formata din Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Rares Sipos si Cristian Pletea. Antrenor este Andrei Filimon.

Pe AIMX puteti citi aici si despre Larisa Cosofret, sportiva care a adus cel mai bun rezultat Romaniei la schi alpinism, la Jocurile Olimpice de Tineret.

Autor Ovidiu Pețenghea