Tandemul Sidi face performanta pentru Steaua la Tir! Rezultate la Nationale

176
Tandemul Sidi face performanta pentru Steaua la Tir! Rezultate la Nationale

Tandemul Sidi format din Roxana și Peter a impresionat la Campionatul Național. A fost debutul lui Peter la Steaua. Intrecerile au avut loc la poligonul ”Iosif Sârbu” pentru faza finala a Campionatului National si a Cupei Romaniei de Seniori. Proba a fost ”pușcă culcat” – mixt.

Tandemul Sidi a castigat aur la Nationale și argint in Cupa României, iar Gloria Cazan și Radu Osadci s-au clasat pe locul trei la ambele competitii, care s-au desfasurat in paralel.

Tandemul Sidi face performanta pentru Steaua la Tir! Rezultate la Nationale

Atat la Nationale cat si in Cupa doua dintre cele trei locuri pe podium au fost ocupate de sportivii stelisti.
Roxana Sidi face parte din lotul national de tir al Romaniei si are sanse mari de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor.

Tandemul Sidi face performanta pentru Steaua la Tir! Rezultate la Nationale

Pe plan international, Roxana a fost pe podium la LAPUA IWK 2020 Berlin. Daneza Anna Nielsen a castigat in fata lui Jerovsek din Slovenia. Roxana a fost pe 3. La mixt Roxana si Peter au castigat.

Anul trecut, Roxana a avut un rezultat de record cu 633,8 tras in proba pusca aer comprimat 10 metri.

In 2019, Romania a fost singura natiune cu doua finaliste la pusca 10 metri la Europeanul de Tir. Laura Georgeta Coman si Roxana Sidi au reprezentat Romania la Osijek, in Croatia.

”Am terminat anul cu un rezultat de 633,8 tras in Ungaria la etapa de selectie pentru Campionatul European. A fost si cel mai bun rezultat al meu ca si cifra. Un record national care nu se va omologa. Voi lupta sa am rezultate de care voi fi multumita, asta insemnand sa imi indeplinesc tot ce mi-am propus. Sper sa am un an bun atat la individual dar si cu echipa. Cum am invatat, indiferent de ce se intampla nu las garda jos niciodata!”-Roxana Sidi


Alte rezultate pe plan intern pentru stelisti la intrecerile de la poligonul ”Iosif Sârbu” pentru faza finala a Campionatului National si a Cupei Romaniei de Seniori.
Pistol standard – echipe mixte, Sacaleanu Vlad si Carmen Vasile – locul I
Pistol liber
Echipe: CSA Steaua (Ciprian Matricala, Iulica Cazan si Vlad Sacaleanu) – locul I
Masculin individual – Vlad Sacaleanu – locul III

Pe AIMX cititi aici si despre campionii la talere skeet, seniori.

Autor Ovidiu Pețenghea