Daniela Martinescu este vicecampioana europeana Body Fitness Masters 35-44 ani!

96
Daniela Martinescu este vicecampioana europeana Body Fitness Masters 35-44 ani!

Daniela Martinescu a devenit vicecampioana europeana – Body Fitness Masters la categoria de varsta 35-44 ani! A crescut in forma pentru Campionatul European de Culturism și Fitness 2020. Intrecerile sunt la Santa Susanna, Spania in perioada 15-21 Septembrie. La Wellness Fitness, Daniela a castigat titlul de Campioana Nationala Absoluta si titlul de Vicecampioana Balcanica.

Daniela Martinescu se afla in Spania si impresioneaza!

”Mulțumesc Federatiei Române de Culturism și Fitness și domnului Președinte Gabriel Toncean pentru că mi s-a oferit șansa de a reprezenta România la această categorie! Mulțumesc antrenorilor și colegilor pentru susținere! Urmează să urc din nou pe scenă la categoriile Body Fitness Seniori 163 cm și la Culturism Perechi. ”-Daniela Martinescu pe pagina de socializare

Daniela a devenit vicecampioana balcanica al doilea an consecutiv, dar la categoria Wellness Fitness!

Daniela Martinescu este vicecampioana europeana Body Fitness Masters 35-44 ani!

”Ma bucur ca am reusit sa obtin medalia de argint pentru România in cadrul Campionatului Balcanic desfasurat anul acesta la Drobeta Turnu Severin. Multumesc FRCF si antrenorilor! Romania s-a clasat pe locul 1 pe natiuni. Felicitări colegilor pentru frumoasele rezultate!”-Daniela Martinescu

Daniela este campioana nationala la categoria Wellness Fitness Senioare si castigatoarea Open Wellness Fitness Senioare in cadrul Campionatului Național de Culturism și Fitness 2020 desfasurat la Sibiu.

Un secret al Danielei: ”Tracțiunile la bară sunt mai greoaie în perioada de extrasezon când am 5-6kg în plus față de perioada competițională, dar chiar și așa îmi place să fac o cursă completă de fiecare dată! Cobor controlat chiar dacă fac mai puține repetări pe serie. ”

Cat despre nutritie: „Piept de pui cu ananas și pătrunjel” este una dintre rețetele mele preferate pentru o masă de prânz sau cină. Ideea este preluată de la franciza spaniolă în cadrul căreia m-am specializat pe diete de slăbit.”

Pe AIMX aflati aici cine a castigat titlul national la talere skeet, seniori.

Autor: Ovidiu Pețenghea