Team Novak anunta noutati pentru 2020! Start in sezonul competitional cu surprize

112
Team Novak anunta noutati pentru 2020! Start in sezonul competitional cu surprize

Team Novak are ambiții pentru Campionatele Naționale de Șosea și Pistă care se vor desfășura la Deva în perioada 15-16 august și respectiv la Plovdiv, la sfârșitul lunii octombrie. Eduard Novak este singurul campion paralimpic român, ciclist paralimpic rutier și de pistă, de 5 ori campion mondial și de 4 ori laureat european.

Team Novak crește sportivi de performanță pentru lotul național. Visul este de a avea cât mai mulți participanți la Jocurile Olimpice.

„Avem un an dificil în față. Va fi plin de provocări! Ne angajăm că vom da tot ce e mai bun! Team Novak se antrenează zilnic și se pregătește intens pentru competițiile de ciclism din această a doua jumătate a anului. Ne dorim să performăm la cel mai înalt nivel. Sunt optimist că vom reuși să ne atingem obiectivele alături de partenerii și de sponsorii noștri, Heineken și Allianz-Țiriac, cărora le mulțumesc pentru încredere și pentru un parteneriat de durată. Le urez bun venit în Team Novak celor 4 sportivi care ni s-au alăturat în acest an competițional!”- a declarat Eduard Novak.

Team Novak anunta noutati pentru 2020! Start in sezonul competitional cu surprize

Rózsa Balázs, Szentpéteri András, Sali Edoardo și Bauce Davide sunt cicliștii contactati pentru o echipă puternică a lui Eduard Novak!

România, Ungaria, Columbia, Ucraina și Italia sunt reprezentate de cicliști în Team Novak. Alături de Eduard Novak, ucraineanul Yegor Dementyev și italianul Simone Sanó vor continua și în acest an. Lor li se alătură cicliștii maghiari Rózsa Balázs, Andras Szentpéteri și tinerii sportivi italieni de la sub 23 de ani Sali Edoardo și Bauce Davide.

Anul trecut echipa (incluzând academia de juniori) a câștigat 59 de medalii, dintre care 23 de aur! Team Novak atacă și competițiile anului 2020 cu 7 cicliști de performanță, cu vârste cuprinse între 20 și 44 ani, alături de Eduard Novak.

Pe AIMX cititi si despre o competitie speciala de alergare avand in vedere situatia actuala. Startul crosului nocturn individual s-a dat pentru fiecare concurent la distanta de 15 secunde unul de altul, cu respectarea normelor de siguranta si distantare sociala. Cursa a fost pe aleile Muzeului in aer liber din Dumbrava Sibiului, cu startul si finish-ul in zona lacului. Top 3 la 9 kilometri masculin îl aflați aici!