vineri, decembrie 8, 2023
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXTenis de masă la superlativ! Tricolorii sunt neînvinși și merg la Europene

Tenis de masă la superlativ! Tricolorii sunt neînvinși și merg la Europene

Tenis de masă la superlativ! România, vicecampioana europeană, a câştigat toate partidele din grupă, 3-0 şi 3-0 cu Turcia, 3-1 şi 3-0 cu Ungaria. La masculin, România a obţinut victorii pe linie în grupă, 3-0 şi 3-0 cu Slovenia şi 3-0 şi 3-0 cu Ucraina, ambele partide jucate la Bucureşti.

Tenis de masă la superlativ! Jucătorii și jucătoarele care s-au remarcat:

Naţionala masculină de tenis de masă a României a învins Slovenia cu scorul de 3-0, miercuri, în Sala Polivalentă din Bucureşti, în preliminariile Campionatelor Europene pe echipe din 2023.

Tricolorii s-au impus prin punctele câştigate de Cristian Pletea, 3-1 cu Aljaz Godec, Hunor Szocs, 3-1 cu Peter Hribar, şi Ovidiu Ionescu, 3-0 cu Miha Podobnik. La Campionatele Europene pe echipe desfăşurate în România, naţionala masculină s-a oprit în sferturile de finală, urmeaz[ turneul din Suedia, la Malmo.

Naţionala feminină de tenis de masă a României, deja calificată la turneul final, s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei Ungariei, miercuri, în Sala Polivalentă din Bucureşti, în ultimul său meci din Grupa A1 a preliminariilor Campionatelor Europene pe echipe din 2023.

Bernadette Szocs a câștigat meciul cu Leonie Hartbrich cu 3-0. Adina Diaconu a învins-o pe Mercedesz Nagyvaradi cu 3-1, iar Elizabeta Samara a întrecut-o pe Bernadett Balint cu 3-0.

Eliza Samara câștiga în aprilie Liga Campionilor la tenis de masă și titlul național. Pentru sportiva din Constanța, era al treilea trofeu continental după cele adjudecate cu Fenerbahce în 2015 și cu Enea Siarkopol în 2019 și în aprilie 2022. Anul acesta KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg a trecut de TTC Novi Sad în campania pentru al treilea titlu. Elizabeta SAMARA a învins-o pe Tijana JOKIC (9:11, 4:11, 11:4, 11:7, 6:3).

În Franța, Metz a trecut de TTC Berlin cu 3:1. Metz a ajuns în semifinale. Adina DIACONU a învins-o pe Nina MITTELHAM (11:7, 11:5, 9:11, 8:11, 6:5). Meciurile din semifinale se joacă în februarie

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE