Titluri la skeleton! Vatra Dornei este in top! Medalii castigate in Austria

200
Titluri la skeleton! Vatra Dornei este in top! Medalii castigate in Austria

Titluri la skeleton pentru antrenorul sportiv Dorin Velicu. Clubul Sporturilor de Iarna din Vatra Dornei a obtinut in statiunea Igls, Austria, la Campionatele Nationale ale Romaniei, 2 titluri de campioni nationali la seniori. Seria a continuat cu 2 titluri de campion national si vice campion national la feminin, tineret si un loc 3 ( masculin, tineret).

Titluri la skeleton pentru Daria Miroiu care a castigat la senioare si la tineret. Velicu a castigat la seniori pentru a 11-a ora consecutiv!

Diana Puscasu a terminat pe doi la senioare si tineret.
iar Daniel Gutovschi a terminat pe 3 la tineret.

Titluri la skeleton! Vatra Dornei este in top! Medalii castigate in Austria”In perioada octombrie-noiembrie am lucrat cu juniorii din diferite natiuni care aveau nevoie de antrenor(Taipei,USA,Cehia,Suedia). I-am antrenat pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret . In aceasta luna am fost tehnician de partie (antrenor) in etapele de Cupa Europei si Cupa Intercontinentala pentru: Franta,Bulgaria,Gambia,Suedia,Cehia,Sud Africa,Olanda. Din 16 pana in 20 am participat pentru „Clubul Sporturilor de Iarna” Vatra Dornei. Echipa a fost de 2 atleti la feminin si 2 atleti la masculin(printre care si eu ca sportiv). Am reusit sa-mi apar titlul de campion national pentru a 11-a oara consecutiv.”-Dorin Velicu

Echipa din care a facut parte Dorin s-a remarcat cu titlurile de campion si vicecampion la feminin prin Miroiu Daria si Puscasu Diana. In plus a fost si un loc 3 la tineret prin cel mai tanar membru al clubului si al competitiei, juniorul Daniel Gutovschi.

De urmarit evolutia in skeleton pentru Sebastian Enache si Daniel Pacioianu componenti ai lotului national.Ei au deja 2 saptamani de pregatire pe gheata plus 3 competitii. Daniel Pacioianu are chiar 5 competitii.

Titluri la skeleton! Vatra Dornei este in top! Medalii castigate in AustriaDorin Velicu s-a impus anul trecut la Nationale in concursul din Innsbruck. Dorin s-a impus in Austria in fata lui Mihai Daniel Pacioianu. Pe trei a incheiat Mihail Sebastian Enache.

Dorin Velicu nu isi pierde continuitate si reuseste sa-si apere titlul national la skeleton. A ajuns la al 11-lea trofeu consecutiv

Pe Aimx puteti citi cum a ajuns Romania pe primul loc in Cupa Europei la Bob 2 persoane! Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea