Top 16,meciuri de tenis de masă la Buzău. Rezultate la final de an

113
Top 16,meciuri de tenis de masă la Buzău. Rezultate la final de an

Top 16 a fost câștigat de Daniela Barzoi și de Alexandru Cazacu. Pentru Cazacu a continuat seria de succese din decembrie după ce a câștigat Cupa României.

Top 16 adjudecat de sportivii de la CSM Craiova și CS Mioveni. Succes pentru Daniela Barzoi și Alexandru Cazacu.

Alex a început în forță cu victorii în minimum de seturi contra lui Florin Spelbus și Simulescu. A urmat succesul cu 3 la 1 în fața lui Alin Spelbus și victoria cu 3 la 2 în fața lui Paul Mladin.

Daniela Barzoi de la CSM Craiova s-a impus în fața Anei Cristina Barbu de la CSM Arad. Daniela Gaina de la CSS Slatina și Luiza Popescu –de la CSM Craiova au urcat și ele pe podium. Tot la Buzău au fost organizate turneele din Cupa României și Campionatul Național individual de tineret.

Au fost două finale spectaculoase, între frații Chirița, respectiv cu protagonistele Andreea Dragoman și Elena Zaharia, iar la finalul anului noii campioni și-au primit medaliile. Cristian Chirița de la CSA Steaua București l-a învins pe Iulian Chirița de la CS Voința Câmpulung. Medaliile de bronz i-au revenit lui Rareș Șipoș de la CSM Gloria Buzău și lui Darius Movileanu de la CSA Steaua București.

Andreea Dragoman de la CSA Steaua București a învins-o pe Elena Zaharia de la LPS Constanța. Medaliate cu bronz au fost Tania Plaian de la CSM Bistrița și Adela Struna de la CSM Bistrița.

Seria competițiilor de la Buzău a continuat cu meciurile din turneul pentru Cupa României la tineret. Andreea Dragoman și Darius Movileanu au câștigat!

Top 16,meciuri de tenis de masă la Buzău. Rezultate la final de an

Alexandru Cazacu a câștigat Cupa României la seniori în fața stelistului Darius Movileanu. Rareș Șipoș de la SCM Gloria Buzău și Dragoș Bujor de la CSA Steaua București au fost pe podium.

Bernadette Szocs de la CSA Steaua București a învins-o pe colega Andreea Dragoman. Jucătoarele de la CSM Bistrița au urcat pe podium Tania Plaian și Adela Struna.

Pe AIMX aflați aici și vești din sporturile de iarnă