Trailrunning: Denisa Dragomir, stelara in Italia! Ingrid Mutter si Viorel Palici, pe podium la Pizzo Stella

766

Trailrunning: Romanii se bat pe crestele muntilor in Italia.

Rezultate extraordinare pentru romani, la o saptamana dupa ce au tinut podiumul si la Maratonul Cerului in cadrul SkyRunner Italy Series.

Denisa Dragomir, invingatoare din nou, la Pizzo Stella. Ea a stabilit un nou record al cursei cu 15 min mai bun fata de cel stabilit de italianca Debora Cardone anul trecut. Ingrid Mutter a urmat-o pe podium, locul 2. Impreuna au spulberat suprematia italiencelor din ultimii ani in aceasta competitie. Felicitari sportivelor noastre, sunt fantastice!

„Sunt multumita de rezultat, m-am simtit ok in timpul cursei, neasteptat de bine dupa ce saptamana trecuta am concurat la Maratonul Cerului.La inceputul cursei a condus Ingrid dupa care am preluat si am ramas pe pozitie pana la final.”

Viorel Palici a participat si el saptamana trecuta la Maratonul Cerului, alta competitie importanta de trailrunning. El continua sa ramana printre cei mai buni, locul 3 dupa ce primele doua locuri au fost completate de italieni. De Gasperi a stabilit si el un nou record masculin la Pizzo Stella si l-a trimis pe locul doi pe Daniele Antonioli, castigatorul de anul trecut. Pe locul 4 avem tot un roman, pe Istvan Gyorgy Szabolcs prezent in majoritatea curselor montane de la noi.

Rezultate PizzoStella SkyRace- 35 km, 2650m diferenta de nivel

Feminin:

  1. Denisa Dragomir (Valetudo) – 4h24’20”
  2. Ingrid Mutter (Valetudo) – 4h51’07”
  3. Sara Rampezzi (Osa Valmadrera) – 5h22’58”

Masculin:

  1. Marco De Gasperi (Hoka One One) – 3h42’45”
  2. Daniel Antonioli (Esercito) – 3h56’19”
  3. Victor Andrei Palici (Valetudo) – 3h58’08”

Credit photo:  Facebook Skyrunning Italia

Autor: Loriana Naita