Trofeul Alfredo Bachelli la spada, masculin și feminin, seniori, rezultate

221
Trofeul Alfredo Bachelli la spada, masculin și feminin, seniori, rezultate

Trofeul Alfredo Bachelli la spada i-a gasit castigatori pe Adrian Dabija  de la CS Dinamo Bucuresti si pe Alexandra Predescu de la CSA Steaua Bucuresti. La Craiova, in sala de scrima a Liceului ”Petrache Trișcu”, peste o sută de sportivi au reprezentat Romania, Bulgaria si Spania.

Trofeul Alfredo Bachelli la spada cu succes pentru Dinamo si Steaua. Au castigat Adrian Dabija si Alexandra Predescu.

Trofeul Alfredo Bachelli la spada, masculin și feminin, seniori, rezultateBulgarul Ilia Chakarov a incercat sa faca fata asalturilor romanilor. Ilia a castigat cu 15-8 contra lui Daniel Popa de la Dinamo. In semifinale s-a impus Stefanita Vilceanu. Sportivul de la CS Universitatea Craiova a trecut de Ilia Chakarov cu 15-10. Adrian Dabija a castigat disputa cu Adrian Szilagyi, de la CSM Satu Mare cu 15-11. Adrian Dabija l-a invins pe Stefanita Vilceanu cu 15-8 in finala.

Adrian Dabija este modelul invingatorului. A luptat cu cancerul şi a fost operat pe inimă. Problemele de sanatate nu l-au impiedicat sa revina pe plansa si sa castige trofee!

In sferturi la femini, Adela Danciu (CS Universitatea Craiova), a castigat cu Bianca Benea (CSM Oradea), scor 15-12. Mihaela Leonte (CS Dinamo Bucuresti) s-a impus in fata Gretei Veres de la CSA Steaua Bucuresti, cu 15-13. Cristina Constantinescu de la Steaua a invins-o pe Amalia Tataran de la Dinamo cu 15-14. Alexandra Predescu a castigat in fata Claudiei Naboiu (CS Universitatea Craiova) cu 15-12.

Trofeul Alfredo Bachelli la spada, masculin și feminin, seniori, rezultate
Alina Motea Ciuculescu la festivitatea de premiere cu invingatoarea Alexandra Predescu

In semifinale Mihaela Leonte a castigat 15-12 cu Adela Danciu. Alexandra Predescu s-a impus cu 15-7 in fata Cristinei Constantinescu. Alexandra  a invins-o pe Mihaela Leonte cu 15-9.

Anul trecut tot la Craiova, la Campionatele Nationale de spada pentru Tineret (U23) Alexandra Predescu a reusit sa castige atat la individual cat si la echipe. A urmat pentru Alexandra parcursul cu medalie  la Europeanul de scrima din Rusia.

Sursa Federatia Romana de Scrima

Pe AIMX puteti citi AICI si despre invincibilul floretist de la Cluj. La 36 de ani a facut eventul!

Autor: Ovidiu Pețenghea