U CSM Cluj Dinamo a ocupat primul loc la Campionatele Nationale de judo

160
U CSM Cluj Dinamo a ocupat primul loc la Campionatele Nationale de judo
Serafima Moscalu și Alexandra Mazilu

U CSM Cluj Dinamo a strans 3 medalii de aur, 2 de argint, 2 de bronz. In clasamentul pe medalii pe locul doi a fost CSM Piteşti cu doua medalii de aur, doua de argint si doua de bronz. CSM Miercurea Ciuc a obtinut doua medalii de aur si un argint pentru locul trei la general.

U CSM Cluj Dinamo s-a impus la feminin, urmata de CSM Pitesti. Pe locul trei au fost CS Rapid Bucuresti si SCM Deva A. La masculin, CSM Pitesti a ocupat prima pozitie. CSM Miercurea Ciuc a fost pe doi. CS Politehnica Iasi si U CSM Cluj Dinamo au fost pe 3.

Orban Lehel a castigat la categoria 60 kg. Sportivul de la CSM Miercurea Ciuc s-a impus în fața lui Valentin Daniel Tănase (CSM Bucureşti) . Medaliati cu bronz au fost Eusebio Drăgotescu (CS Universitatea Craiova) și Robert Alexandru Matei (LPS CSM 2007 Focşani)

Alin Albu (CSM Piteşti) a castigat la 66 kg. Emil Nicuşor Neagu (LPS CSM 2007 Focşani) a fost pe doi. Medaliile de bronz au revenit sportivilor Marius Viorel Colţ (CSM CFR CSŞ Ploieşti) și Petr Zhukov (U CSM Cluj Dinamo)

Laszlo David (SC Miercurea Ciuc) a castigat la categoria 73 kg. Robert Florian Papp (CSM Miercurea Ciuc) a fost finalist. Medaliati cu bronz sunt Gheorghe Blănaru (CS Universitar Piteşti) și Ionuţ Mihai Nicola Constantin (CSM CFR CSŞ Ploieşti).

David Mitran (CS Universitatea Craiova) s-a impus la categoria 81 kg.
Elemer Szocs (SC Miercurea Ciuc) a fost finalist. Medaliile de bronz au revenit lui Andrei Stoica (CSA Steaua Bucureşti) și lui Cosmin Bucătaru (CS Politehnica Iaşi).

La categoria 90 kg. s-a impus Cristian Bodârlău (CSA Steaua Bucureşti) in fața lui Hunor Ferencz Kocsis (SC Miercurea Ciuc). Andrei Cosmin Guşă (CSM Oradea) a fost medaliat cu bronz

La categoria 100 kg. s-a impus Botond Koncz (CSM Miercurea Ciuc) in fata lui Adrian-Viorel Moldoveanu (CS Rapid Bucureşti).

La +100 kg. Daniel Natea (CS Dinamo Bucureşti) a trecut de Vlăduţ George Simionescu (CS Politehnica Iaşi). Andrei Buda (CS Universitatea Arad) a fost pe 3.

Ana Maria Sîrbu (CSM Piteşti) este campioana la 48 de kg.

Alexandra Paşca s-a impus la 52 kg. pentru CS Dinamo Bucureşti.

Andreea Chiţu (CSA Steaua Bucureşti) a fost cea mai buna la categoria 57kg.

U CSM Cluj Dinamo a ocupat primul loc la Campionatele Nationale de judo
Stefania Dobre si Alexandra Mazilu

Ştefania Dobre (U CSM Cluj Dinamo) s-a impus la categoria 63 kg.

Serafima Moscalu (U CSM Cluj Dinamo) s-a impus la 70 kg.

Cristina Sîrbuleţ (SCM Deva) a fost cea mai buna la categoria 78 kg.

Alexandra Mazilu (U CSM Cluj Dinamo) s-a impus la categoria 78 kg.

Pe AIMX cititi aici despre recordul national stabilit de Iulian Filipov la alergare