UPDATE: Rezultate 6633. Tibi Useriu este pe primul loc

0
1162

UPDATE, ZIUA A PATRA : Tiberiu Useriu continua sa faca o cursa fabuloasa in nordul Canadei. Bistriteanul se afla de la inceputul ULTRAMARATONULUI 6633 pe locul intai si isi urmeaza strategia stabilita la plecare: pauze foarte scurte pentru odihna. Tiberiu Useriu mai are de parcurs aproximativ 200 de kilometri pana la linia de finish. Tibi pastreaza un avans de 5-6 ore fata de locul al doilea pe care se afla acum un sportiv din Singapore. Vlad Tanase si Andrei Rosu sunt pe 3, la 9 ore de Tibi si la 4 in spatele singaporezului.” Incercam sa-l prindem din urma pe singaporez!” este mesajul de ultima ora al lui Andrei catre echipa sa de suport. In cursa au mai ramas doar 8 sportivi dupa inca doua abandonuri. Noaptea temperatura a ajuns, din nou, la -30 de grade, iar pe unele portiuni a nins abundent si a batut vantul puternic. Hai baieti!!!  Alergam si noi cu voi de la distanta!!!

UPDATE:  Ziua a treia a ultramaratonului 6633 a fost „duminica romanilor”. Tibi Useriu continua sa domine competitia intr-o maniera categorica: avea un avans de 4 ore si jumatate fata de ceilalti doi romani care completeaza podiumul, Vlad Tanase si Andrei Rosu. Compatriotii nostri au un moral ridicat, transmit organizatorii, desi noaptea temperatura a scazut la -30 de grade. Andrei si Vlad au parcurs deja peste 216 de kilometri in timp ce Tiberiu Useriu se apropie de Tsiigehtchic ( 248 de kilometri), unde si-a planificat un popas de 2-3 ore. Desi e mult prea devreme, Tibi alearga fenomenal si ar putea dobori chiar recordul cursei stabilit in 2007 de Mimi Anderson, 143 de ore si 25 de minute.” Va fi cursa vietii mele” spunea Tibi pentru aimx.ro cu doar cateva ore inainte de plecarea spre Canada. Suntem cu voi, baieti!!!

Au trecut mai bine de 24 de ore de la startul ultramaratonului 6633 din Nordul Canadei. Toti cei trei romani au parcurs deja peste 100 de kilometri. Tibi Useriu pare decis sa castige ultramaratonul 6633 si s-a instalat pe primul loc avand un avans de 9 kilometri fata de locul 2. Vlad Tanase si Andrei Rosu erau in top 5. Succes, baieti!!