Vicecampioane Europene la Bob! Andreea Grecu si Ioana Gheorghe entuziasmeaza

186
Vicecampioane Europene la Bob! Andreea Grecu si Ioana Gheorghe entuziasmeaza

Vicecampioane europene, Andreea Grecu si Ioana Gheorghe isi etaleaza forma la bob doua persoane in concursul de la Sigulda. Echipajul Rusiei in formula Sergeeva Nadezhda Mamedova Elena a castigat in 1:41.96 !

Vicecampioane Europene, Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au terminat intrecerea in 1:41.98   (+0.02) fata de campioanele europene din Rusia.

Echipajele Germaniei le-au urmat pe tricolore. Pe 5 a fost echipajul Canadei in fata austriecelor. Rusia a mai avut doua echipaje in Top 10, pe locurile 6 si 7. Elvetia a avut doua echipaje, cel mai bine plasat a fost pe 9. Belgiencele au incheiat top 10. Al treilea echipaj al Germaniei a fost pe 11, iar reprezentantele Frantei nu au mai luat startul.

Vicecampioane Europene la Bob! Andreea Grecu si Ioana Gheorghe entuziasmeaza

Andreea Grecu are Cupa si medalia de aur pentru Romania! In calitate de pilot Andreea si Ioana Gheorghe (impingator) au ajuns in topul clasamentelor europene. Fetele au obtinut medalii care propulseaza bobul romanesc in clasamentul celor mai tari natiuni. Echipajul de bob feminin 2 persoane a obtinut medalie de aur la Cupa Europei in clasamentul general pe puncte.

Andreea Grecu a inceput in forta aceasta luna iar Paul Neagu este mandru de fetele pe care le antreneaza.

”In ultimul meu an ca junioara la bob,am reusit! Cu Ioana Gheorghe si Katharina Wick am castigat Cupa Europei la general! 8 curse in total, 5 medalii de aur si 3 de bronz!
Multumesc foarte mult echipei de Bob a Romaniei pentru tot sprijinul acordat!Si tuturor oamenilor care ne-au trimis o multime de mesaje de incurajare si sustinere”-Andreea Grecu

Atleta Ioana Teodora Gheorghe a fost prima reprezentanta a Echipei Olimpice a Romaniei care a castigat o medalie de aur in competitia internationala mixta de la JOT Nanjing 2014. Ioana a facut parte din echipa mixta in proba atipica de stafeta 8X100 metri. Ioana i-a avut coechipieri pe Howe Merten (Germania), Daou Bacar Aboubacar ( Comore), Trae Williams ( Australia) si Witthawat Thumcha (Thailanda). Cele trei coechipiere au fost Maria Simancas (Venezuela),Tatiana Blagoveshchenskaia (Rusia) si Lakeisha Ashley Warner (Asociatia Atleticăa IVB).

Pe AIMX puteti citi si despre seria de clasari pe podium ale reprezentantilor Romaniei la snowboard. A fost victorie in Grecia, detalii aici!

Autor Ovidiu Pețenghea