vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCICLISMVictorie pentru Grosu! Ciclistul roman a castigat in Belgia!

Victorie pentru Grosu! Ciclistul roman a castigat in Belgia!

Victorie pentru Grosu in Ronde van Limburg(201,1km). Startul si sosirea au fost in Tongeren. Eduard Grosu a castigat dupa 4:34:29. Ciclistul roman a castigat la sprint in fata italianului Simone Consonni. Pe trei a incheiat danezul Lasse Norman Hansen.

Victorie pentru Grosu in Belgia pe ploaie la sprint! Dupa evolutia buna din Turul Luxemburgului, Edi castiga Ronde van Limburg!

Grosu a urcat imediat pe bicicleta dupa evolutia din Luxemburg unde spaniolul Jesus Herrada s-a impus. Ibericul a fost pe primul loc din etapa a treia. Herrada a terminat cu un avans de 25 de secunde in clasamentul general fata de olandezul Maurits Lammertink. Eduard Grosu a avut doua clasari  pe podium in etapele din Luxemburg si a incheiat cursa pe locul 54, la 8 min si 26 de secunde de Herrada. Grosu a fost al doilea in clasamentul pe puncte, dupa Herrada.

Eduard Grosu a castigat sprintul plutonului in Luxemburg dar nu a reusit sa-l prinda pe Pieter Weening, care a castigat etapa dupa ce s-a aflat in evadare. Rutierul de la Roompot a castigat etapa a doua din Turul Luxemburgului. 

Victorie pentru Grosu! Ciclistul roman a castigat in Belgia!In prima etapa din Turul Luxemburgului, care s-a terminat la sprint, Edi a obtinut locul 3. A fost tensiune la sprint si  francezul Justin Jules s-a accidentat la incercarea de depasire a castigatorului din prima etapa, Laporte.

Eduard a obtinut in acest an si un Top 10 in etapa a 2-a din Turul Norvegiei. Edi a terminat pe pozitia a 6-a iar in clasamentul general se afla pe locul 4. Pana sa se imbolnaveasca Edi a obtinut locul 2 in prima etapa și pozitia a 6-a in a doua. Eduard a comentat pe pagina Fan Clubului sau!

In Belgia a venit prima victorie internationala din acest an a lui Edi pentru Delko Marseille Provence. Rezultate aici!

Tot pe AIMX.RO puteti citi AICI despre KM Vertical Balea. Este cursa de alergare montana cu unele dintre cele mai frumoase peisaje din Romania.

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE