Victorie pentru Maria Gerda in ultima intrecere din 2019 la Dukhan Ultra Triathlon

0
700
Victorie pentru Maria Gerda in ultima intrecere din 2019 la Dukhan Ultra Triathlon

Victorie pentru Maria Gerda Dumitru in Qatar. Traitlonista din Romania s-a intercut cu patru britanice. Cursa face parte din campionatul din Qatar si este o etapa din 5. In acest an, Maria si-a atins un obiectiv prin calificarea la 70.3 World Championship ! Rezultatul a fost obtinut la Ironman 70.3 Oman! Maria Gerda Dumitru s-a dedicat total. A bifat ore dupa ore de antrenament si s-a calificat la 70.3 World Championship dupa concursul din Oman! In cariera Maria Gerda are doua participari la Campionatele Mondiale de 70.3.

Victorie pentru Maria Gerda dupa 2200 metri inotati, 80 de kilometri pedalati si 20 de kilometri alergati.

Victorie pentru Maria Gerda in ultima intrecere din 2019 la Dukhan Ultra TriathlonRezultatele de la Dukhan Ultra Triathlon sunt aici!

Pentru Maria Gerda Dumitru calificarea la 70.3 World Championship a fost un vis devenit realitate in 2019!

„Nu este usor deloc iar cei care fac asta stiu foarte bine despre ce vorbesc. Este o continua transformare personala dobandita numai in astfel de momente. Nu pot sa fiu decat enorm de mandra sa imi reprezint iar tara la un Campionat Mondial. Sentimentul este la superlativ.”-Maria Gerda Dumitru

Gerda Maria Dumitru locuieste in Doha unde totul este plat ca in palma si foarte cald. Spre deosebire de antrenamentele pe care la face la Doha, in Africa de Sud a avut un mare dezavantaj.

Victorie pentru Maria Gerda in ultima intrecere din 2019 la Dukhan Ultra Triathlon„A trebuit sa adopt o tactica rezervata sa imi pastrez energia pentru alergare si sa reusesc sa termin fara probleme tehnice sau cazaturi. Am atins viteza maxima de 57km/h pe coborari ceea ce spune multe. Iar catararile au fost pe masura. Am reusit sa imi urmez foarte bine planul de nutritie desi am avut probleme cu sistemul de hidratare. Am mers fara apa bazandu-ma doar pe punctele de hidratare unde am decis sa stau cat e nevoie. Alergarea la fel nu a fost pe un teren perfect plat.”-Maria Gerda Dumitru