Victorie pentru Radu Milea,in Portugalia, in prima cursa din 2018.

0
1396
  Victorie pentru Radu Milea in prima cursa a anului. „Il Trail Ribeira de Limas” a fost un concurs- antrenament pentru alergatorul roman. Cursa a avut 25 de kilometri. S-a desfasurat in oraselul Santa Iria, din Portugalia.

Prima cursa, prima victorie pentru Radu Milea in 2018. 300 de participanti au fost la startul competitiei „Il Trail Ribeira de Limas”.

 Victorie pentru Radu MileaDupa doua luni de cantonament in Kenya, Radu Milea si-a mutat „cartierul general” in Portugalia la inceputul lui 2018. Duminica, 18 februarie, Radu a luat startul in primul test al anului. A fost si prima victorie pentru Radu Milea la inceput de sezon competitional.
   „Nu este o cursa mare. E o competitie regionala la startul careia au fost cam 300 de concurenti. Pentru mine a fost un antrenament excelent. Organizarea a fost foarte buna si atmosfera faina. M-am simtit de-al locului pentru ca oamenii au inceput sa ma cunoasca”, a declarat Radu Milea pentru aimx.ro.
 Concursul este organizat de primarie si un club de MTB din oras. Radu spune ca s-au simtit deja primele efecte ale antrenamentelor din Kenya.”Dupa doua luni de chin in Kenya, simt si eu acum ca alerg:)). Lasand gluma la o parte sunt semne ca pregatirea a fost una buna. Desi nu am facut diferenta de nivel pe urcari aveam forta si oricand o viteza in plus, mai ales ca traseul a fost foarte variat si te macina asta.”
  Radu a incheiat competitia pe primul loc. Timpul sau a fost de doua ore si 10 minute. Sportivul in varsta de 30 de ani nu s-a menajat pentru competitie si a alergat in timpul saptamanii,in antrenamente, 160 de kilometri. Radu Milea a adunat deja o zestre de 1070 de kilometri alergati in acest an la sedintele de pregatire. Unul dintre principalele obiective in 2018 pentru alergatorul din Bucuresti este Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan( Trail World Champion on Long distance),care se va desfasura in Spania in perioada 10-13 mai.
 Autor: Vlad Lucian Arhire