Viorel Palici se impune in 2021! Victorie la Skimo Vertical Race Azuga

102
Viorel Palici se impune in 2021! Victorie la Skimo Vertical Race Azuga

Viorel Palici se impune pe partia de schi Sorica. A fost a patra editie a concursului de schi alpinism, Skimo Vertical Race Azuga. Si la aceasta a patra editie a competitiei Maramontsport face dovada faptului ca este un promotor al sportului de performanta. Sponsorul a asigurat o parte din premiile oferite cu produse, Montura si Pieps.

Viorel Palici se impune in fata lui George Jinga cel mai bun la categoria sub 18 ani. Pe trei a fost Constantin Surdu cel mai bun la sub 20 de ani!

Steaua si Dinamo s-au aflat in lupta pentru trofee! Viorel Palici a fost cel mai bun! La seniori Palici a fost urmat de dinamovistul George Coltea. Top 3 a fost completat de colegul lui Palici, Andrei Preda.

La sub 20 de ani cel mai bine plasat a fost Constantin Surdu. Dinamovistul a fost urmat de Claudiu Stanciu de la Caraimanul Bucegi.

La sub 18 ani s-a impus George Jinga in fata colegului de la Dinamo, Petrut Cotinghiu pe trei a fost Robert Voicu de la Caraimanul Bucegi.

La sub 16 ani a castigat Silviu Iancso de la Dinamo. Albert Brabete, sportivul de la Caraimanul Bucegi l-a urmat.

SKIMO VERTICAL RACE AZUGA este o competitie de schi alpinism si proba de vertical a Campionatului National.

Viorel Palici se impune in 2021! Victorie la Skimo Vertical Race Azuga

La feminin s-a impus Ingrid Mutter la Skimo Vertical Race Azuga 2021. Sportiva de la Steaua a fost urmata de Miruna Garbacea, sportiva incadrata la categoria sub 20 de ani.

Alecsia Enache a fost cea mai bine plasata la sub 16 ani, iar Larisa Cosofret a fost cea mai buna sportiva la sub 18 ani.

Organizatorii intrecerii sunt SKIMO TEAM, Clubul Sportiv Caraimanul Busteni – sectia de schi alpinism, Federatia Romana de Alpinism si Escalada, Primaria Orasului Azuga si Azuga Ski & Bike Resort.
Partener si sponsor principal al competitiei este Maramontsport, alaturi de alti sponsori ca: Scarpa, ATK Bindings, Montura si Pieps.

Pe AIMX aflati aici si despre propunerile pentru Premiile Anului la Alpinism si Escalada.

sursa SKIMO team Romania 

Autor Ovidiu Pețenghea