Viorel Palici se impune in 2021! Victorie la Skimo Vertical Race Azuga

0
689
Viorel Palici se impune in 2021! Victorie la Skimo Vertical Race Azuga

Viorel Palici se impune pe partia de schi Sorica. A fost a patra editie a concursului de schi alpinism, Skimo Vertical Race Azuga. Si la aceasta a patra editie a competitiei Maramontsport face dovada faptului ca este un promotor al sportului de performanta. Sponsorul a asigurat o parte din premiile oferite cu produse, Montura si Pieps.

Viorel Palici se impune in fata lui George Jinga cel mai bun la categoria sub 18 ani. Pe trei a fost Constantin Surdu cel mai bun la sub 20 de ani!

Steaua si Dinamo s-au aflat in lupta pentru trofee! Viorel Palici a fost cel mai bun! La seniori Palici a fost urmat de dinamovistul George Coltea. Top 3 a fost completat de colegul lui Palici, Andrei Preda.

La sub 20 de ani cel mai bine plasat a fost Constantin Surdu. Dinamovistul a fost urmat de Claudiu Stanciu de la Caraimanul Bucegi.

La sub 18 ani s-a impus George Jinga in fata colegului de la Dinamo, Petrut Cotinghiu pe trei a fost Robert Voicu de la Caraimanul Bucegi.

La sub 16 ani a castigat Silviu Iancso de la Dinamo. Albert Brabete, sportivul de la Caraimanul Bucegi l-a urmat.

SKIMO VERTICAL RACE AZUGA este o competitie de schi alpinism si proba de vertical a Campionatului National.

Viorel Palici se impune in 2021! Victorie la Skimo Vertical Race Azuga

La feminin s-a impus Ingrid Mutter la Skimo Vertical Race Azuga 2021. Sportiva de la Steaua a fost urmata de Miruna Garbacea, sportiva incadrata la categoria sub 20 de ani.

Alecsia Enache a fost cea mai bine plasata la sub 16 ani, iar Larisa Cosofret a fost cea mai buna sportiva la sub 18 ani.

Organizatorii intrecerii sunt SKIMO TEAM, Clubul Sportiv Caraimanul Busteni – sectia de schi alpinism, Federatia Romana de Alpinism si Escalada, Primaria Orasului Azuga si Azuga Ski & Bike Resort.
Partener si sponsor principal al competitiei este Maramontsport, alaturi de alti sponsori ca: Scarpa, ATK Bindings, Montura si Pieps.

Pe AIMX aflati aici si despre propunerile pentru Premiile Anului la Alpinism si Escalada.

sursa SKIMO team Romania 

Autor Ovidiu Pețenghea