Vlad Dascălu a câştigat XCO Chelva Gsport Challenge 2023

0
161
Vlad Dascălu a câştigat XCO Chelva Gsport Challenge 2023
sursa Federația Română de Ciclism

Vlad Dascălu a câştigat XCO Chelva Gsport Challenge 2023 cursa de mountain bike internațională. Belgianul Pierre De Froidmont de la Orbea Factory Team a fost la o secundă în urma lui Vlad. Pe locul trei a fost spaniolul David Domingo Campos Motos de la Orbea Factory Team, la 42 secunde în urma lui Vlad.

Vlad Dascălu a câştigat XCO Chelva Gsport Challenge 2023 în Spania!

A fost prima cursă de mountain bike a sezonului, ediţia din acest an a Cupei Mondiale MTB va debuta pe 25 martie, în Tasmania, Australia.

Ciclistul Vlad Dascălu a câştigat titlul în proba de cross country – cursa scurtă (XCC), vineri, la Campionatele Naţionale de mountain bike găzduite de Cluj-Napoca.

Ciclistul Vlad Dascălu a câştigat titlul în proba de cross country în fața lui Jozsef Attila Malnasi. După sportivii de la Trek Factory Racing XC și Carcover Racing Team s-a clasat Lucian Logigan de la CSU Scott Procycling.

Ciclistul Vlad Dascălu a câştigat titlul în proba de cross country

La elite feminin titlul național în proba de cross country – cursa scurtă (XCC) i-a revenit Manuelei Mureşan de la CD Seven Pro Cycling. Pe doi a fost Salome Bondor de la Living Bike Faresin Team, urmată de Suzanne Hilbert, de la NoMad Merida.

Manuela Mureșan a câștigat EPIC Gran Canaria 2023, în prima zi a fost pe 57 după cei mai buni cicliști, prima în clasament în fața ciclistei Chantal Boer. Pe trei a fost Marta Keller.

Manuela Mureșan câștigă   EPIC Gran Canaria, întrecere ciclistă de două etape
sursa Facebook Manuela Muresan

Manuela Mureșan câștigă EPIC Gran Canaria, întrecere cu etape de 115, respectiv 75 de kilometri.

În acest an Manuela Muresan a terminat pe locul 2 la general Club La Santa Lanzarote 4 Stages. Rezultatele sunt aici!

XCO (Olympic Cross Country) – cursă cu startul în grup, pe un circuit închis special amenajat cu o lungime de 4-10 km şi cu o durată în general de până la 2 ore. 

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea