Vuc lupta pentru medalia de aur la Mondiale! Drumul spre Jocurile Olimpice

258
Vuc lupta pentru medalia de aur la mondiale! Drumul spre Jocurile Olimpice

Vuc lupta in finala Campionatului Mondial dupa ce si-a asigurat medalia de argint si drumul spre Jocurile Olimpice. Vicecampioana mondiala in 2017, la Paris, Vuc si-a egalat cel mai bun rezultat. In palmaresul Alinei mai sunt doua medalii de argint si un bronz la Europene. Alina Vuc  este nascuta pe 4 octombrie 1993 si a participat la Jocurile Olimpice de la Rio. In 2016, Alina a evoluat pana in 16-imi.

Vuc lupta in finala Campionatului Mondial dupa ce a trecut in preliminarii de germanca Ellen Riesterer. In optimi a invins-o pe Meng Hsuan Hsieh din Taiwan.

Vuc lupta pentru medalia de aur la mondiale! Drumul spre Jocurile OlimpiceAlina Vuc s-a impus in fata luptatoarei Oksana Livaci. Sportiva din Ucraina este campioana europeana si medaliata cu bronz la Mondialele de anul trecut. Alina a trecut in semifinale de  kazaha Valentina Ivanovna Islamova Brik. Antrenorii Alinei sunt Nikolai Stoianov si Marian Filip.

Alina va lupta pentru aur impotriva Mariei Stadnik (Azerbaidjan)!

Alina Emilia Vuc (50 kg), Ana Andreea Beatrice (55 kg) si Alexandra Anghel (72 kg) au fost selectionate pentru Mondialele de la Nur-Sultan. In lotul de Greco-romane sunt si Mihai Mihuț (67 kg) si Nicu Ojog (87 kg). In Kazakhstan lupta si Răzvan Arnăut (60 kg).

Răzvan Arnăut l-a învins pe ungurul Erik Torba în primul tur al recalificărilor cat. 60 kg, dar a pierdut în turul secund în faţa ucraineanului Lenur Temirov.

Ultimul stil care va intra in concurs la Mondiale este cel de Lupte Libere. 5 sportivi vor lupta pentru România la Nur-Sultan, pregatiți de Anatol Giudea si Frant Andrei.

România participă cu 14 luptători la Mondialele din Kazahstan, la fete vor intra in concurs Katerina Zydachevska (cat. 59 kg) şi Kriszta Incze (cat. 62 kg). La lupte libere vor evolua Nikolai Okhlopkov (cat. 61 kg) Ivan Guidea (cat. 65 kg), Maxim Vasilioglo (cat. 74 kg), Omaraskhab Nazhmudinov (cat. 79 kg), Albert Saritov (cat. 97 kg).

VIDEO: Lupta dintre VUC si Valentina Ivanovna Islamova Brik

https://www.youtube.com/watch?v=0bYCy17mKNM&feature=share&fbclid=IwAR14W40olJ6XxEdgMhZ–ispPQIt1rHEKu0MgfShPUaT3TRh8dQ5LbgI578

 

Pe AIMX aflati si cine a reusit in premiera sa traverseze inot Canalul Manecii de 4 ori! Articolul este AICI!