(P) Garmin a lansat oficial seria fēnix® 6 in Romania

344

Garmin a lansat oficial seria fenix 6 in Romania. Ceasul multisport cu GPS aduce display-uri mai mari, performante inovative, o durata de viata a bateriei crescuta, precum si primul model solar Garmin. 

Garmin International anunta disponibilitatea seriei fēnix® 6 pe piata din Romania.

GarminCreata pentru aventura, colectia de ceasuri multisport cu GPS include functia Power Manager, pentru o durata crescuta de viata a bateriei, PacePro, ce permite alergatorilor sa compenseze variatiile de elevatie, si introduce cel mai mare display rotund de la Garmin. In plus, versiunea de top Fenix 6X Pro include noua tehnologie solara incorporata.

„Ne bucuram sa introducem tehnologia de incarcare solara pentru noile ceasuri fenix 6X Pro Solar oferindu-le astfel utilizatorilor toate caracteristicile pe care si le doreau. Aceasta serie redefineste asteptarile, datorita tehnologiei, dar si elementelor de design, create pentru orice tip de aventura”, – Alexandru Moise, Sales&Marketing Manager Garmin Romania, Bulgaria, Ungaria si Moldova

Fenix 6X Pro Solar

Fiind primul ceas care ofera optiunea de incarcare solara, fenix 6X Pro Solar este dotat cu Power Glass, o lentila transparenta ce se incarca de la lumina si foloseste energia soarelui pentru a creste durata de viata a bateriei. Datorita acestei capabilitati, utilizatorii se vor bucura de mai mult timp pentru activitati, alaturi de programe de antrenament, harta color, streaming audio si multe altele. Modelele fenix 6X si 6X Pro Solar au un design sofisticat, cu un display de 1,4″, vizibil in lumina soarelui, cu 36 la suta mai mare decat la seria anterioara. Performanta bateriei in modul smartwatch este de 21 de zile, la care se adauga 3 zile atunci cand sunt folosite toate capabilitatile solare.

Fenix 6 Series – Pro& Sapphire

Modelele fenix 6 si fenix 6X au fost create astfel incat sa fie si mai confortabile la incheietura, oferind totodata display-uri mai mari, de 1,3″, respectiv 1,4″. In plus, au fost introduse noi culori pentru bratarile cu sistem QuickFit din nylon si silicon. Editia Sapphire adauga durabilitatea ecranului rezistent la zgaraieturi, dar si alte materiale performante.

Seria Fenix 6 introduce PacePro, ce ajuta alergatorii sa-si mentina strategia de alergare, oferindu-le ghidaje personalizate de-a lungul unei curse. Ei isi pot crea planuri direct din ceas sau inainte de antrenament folosind Garmin Connect sau Garmin Connect Mobile.In timpul alergarii sunt disponobili diversi indicatori de moment, precum statistici legate de target-ul setat.

Seria include harti topografice (harta Topo Europe preinstalata) pentru aventuri in aer liber, harti de ski pentru peste 2000 de resorturi din intreaga lume (in Romania sunt disponibile harti pentru Azuga, Poiana Brasov, Ski Resort Transalpina si Straja), precum si 41000 de terenuri de golf. Device-ul poate stoca pana la 2000 de melodii, sincronizate prin diferite platforme de streaming audio.

Garmin fenix 6xNoul Power Manager poate fi personalizat pentru a controla setari care au impact asupra duratei de viata a bateriei. Ceasurile ofera numaroase profiluri de activitate si senzor VO2 max, cu estimate si status de antrenament ajustate in functie de caldura si altitudine.

Toate modelele includ senzorul de puls, monitorizarea nivelului de stres, masurarea pulsului subacvbatic si Pulse Ox4 ce sustine o monitorizare avansata a somnului si aclimatizarea la altitudine.

In Plus, functia inovatoare Body Battery permite vizualizarea nivelului de energie a corpului in orice moment , fiind ideala pentru programarea antrenamentelor sau perioadelor de repaos sau somn. Functia foloseste si interpreteaza informatii legate de stres, variabilitatea pulsului, somn si activitate si demonstreaza impactul pe care-l au zilele anterioare asupra starii generale.

Cu ajutorul seriei Fenix 6 utilizatorii sunt mereu conectati datorita alertelor la incheietura, pentru apeluri, mesaje si emailuri. Toate modelele includ functia Garmin Pay™.

În România, seria fēnix® 6 este disponibilă la partenerii autorizați, cu prețuri începând de la 2.817 lei.

Despre Garmin: Garmin este pionierul navigației prin GPS, al dispozitivelor wireless și aplicațiilor destinate persoanelor cu un stil de viață activ. Garmin are cinci unități principale de business: automobile, aviație, fitness, maritim și recreere outdoor. Pentru mai multe informații despre brandul și produsele Garmin, accesați: www.garmin.com/ro-RO/, www.instagram.com/garminromania și www.facebook.com/garminromania.