Weekend cu schi la Predeal! Cupa Clabucet a ajuns la a treia editie! Sa vina copiii!

514
Weekend cu schi la Predeal! Cupa Clabucet a ajuns la a treia editie! Sa vina copiii!

Weekend cu schi la Predeal! Invitatia este lansata de Mihail Pop. Cupa Clabucet powered by UPC  a ajuns la editia a treia de concurs open de schi pentru copii pana la 12 ani. Duminica la Predeal concurentii vor fi impartiti in 6 categorii:
• Fete U8- an de nastere 2012 si mai tarziu
• Baieti U8- an de nastere 2012 si mai tarziu
• Fete 8-9 ani- an de nastere 2010-2011
• Baieti 8-9 ani- an de nastere 2010-2011
• Fete 10-11 ani- an de nastere 2008-2009
• Baieti 10-11 ani- an de nastere 2008-2009

Weekend cu schi la Predeal! Va fi o intrecere pe toata partia, copiii vor concura intr-o coborare de aproximativ 40 de secunde.

” E o premiera, am mai adaugat o categorie fata de anul trecut si copiii vor concura in trei statiuni diferite in editia a 3-a. Cupa Clabucet Predeal, Cupa Clabucet Busteni (17.02.2019) si Cupa Clabucet Azuga( 3-03-2019).” -Mihail Pop organizator

Cupa Clabucet, este un concurs Open pentru copiii până la 12 ani. Organizatoarea este Asociatia Clubul Sportiv Charly.

Weekend cu schi la Predeal! Cupa Clabucet a ajuns la a treia editie! Sa vina copiii!Concursul Open va avea loc pe partiile Clabucet-Predeal, Klinderu-Busteni,Sorica, Azuga. Asociatia Clubul Sportiv Charly isi rezerva dreptul de a modifica locul de desfasurare pentru competitie, in cazul in care contextul meteorologic nu va asigura conditiile de siguranta si calitate impuse. De asemenea, organizatorul poate decide anularea uneia sau a tuturor manselor competitiei in cazul in care stratul de zapada nu prezinta nivelul minim acceptat pentru desfasurare.

Evenimentele sunt compuse din 1 zi de concurs, cu 2 manse cronometrate. Concurentii vor trebui sa parcurga traseul in intregime, trecand prin toate portile de concurs montate. Traseul fiecarei manse de concurs va fi modificat conform deciziilor organizatorului, pentru a raspunde tuturor normelor de siguranta impuse de conditii si de nivelul competitorilor.

„Ne dorim un concurs prin care sa apropiem copiii de schiul alpin. Vrem sa le oferim experiente memorabile! Scopul este atragerea unui numar cat mai mare de participanti si spectatori ai acestei discipline sportive. Intrecerile vor fi in asa fel organizate incat sa dea posibilitatea celor mai tineri practicanti ai schiului alpin, sa-si perfectioneze deprinderile tehnico – tactice specifice si sa-si puna in valoare talentul sportiv.”-Mihail Pop organizator