Weekend de alergare in concursuri internationale! Bobocea si Baboi se remarca

282
Weekend de alergare in concursuri internationale! Bobocea si Baboi se remarca

Weekend de alergare pe plan international pentru Claudia Bobocea si pentru Andreea Marina Baboi. Claudia a revenit in Diamond League,la Birmingham . Andreea Marina a sprintat la Domazlice. In Marea Britanie, Claudia Bobocea a concurat in proba de o milă (1.609 metri), pe care a terminat-o cu timpul de 4:37.67. Timpul realizat de Claudia la Birmingham reprezinta cel mai bun rezultat al ei in sezon in aceasta proba.

Weekend de alergare pe plan international pentru Claudia Bobocea, Andrea Miklos si pentru Andreea Marina Baboi.

Germanca KLOSTERHALFEN Konstanze a castigat cursa in care a concurat Claudia. Timpul invingatoarei a fost 4:21.11. In top 3 au terminat in ordine DEBUES-STAFFORD Gabriela din Canada si McCOLGAN Eilish din Marea Britanie. Claudia Bobocea a fost a 11-a. Claudia Bobocea are un nou moment bun in cariera, dupa ce a alergat  4:02,27 pentru cel mai bun rezultat personal la 1500 metri! Claudia Bobocea a terminat pe 8 cursa Diamond League de la Londra si a realizat baremul olimpic! Intrecerea a fost castigata de Laura Muir.

Weekend de alergare in concursuri internationale! Bobocea si Baboi se remarcaLa Domazlice, Andreea Marina Baboi  a castigat la 100 metri plat. Sportiva de la SCM Gloria Buzau a terminat cusa in 11.76 secunde.

In Luxemburg la h1 1 Andrea Miklos a alergat in 53.50. Canadianca Micha Powell a urmat-o in 53.90. Au obtinut plasari in top 3 si aruncatorii Romaniei. Tot in Luxemburg la Schifflange CAS Meeting International, Alin Firfirica a fost pe 2 la aruncarea discului. Alin Firfirica a aruncat discul la 63,84 metri si l-a urmat in clasament pe Chad Wright din Jamaica (65.02 metri). Rezultatele de la Schifflange (Luxembourg) sunt aici!

La 800metri a castigat Joyce Mattagliano in 2.05.48. Italianca a alergat in cursa in care Bianca Razor a fost a 4-a in 2.07.01. Pe doi s-a clasat Brooke Feldmeier. Atleta din SUA a fost urmata de germanca Rebekka Ackers.

Pe AIMX aflati in ce intrecere s-a impus cel mai bun aruncator la sulita pe care il are Romania in acest moment! Detalii aici!