ADVERTORIAL : Unelte si burghie

297
   Magazinul nostru online oferă o întreagă varietate de unelte diverse și echipamente de înaltă calitate. Acestea pot fi, cel mai adesea, folosite la reparațiile auto atât din garajul auto sau în atelierele auto, dar care pot fi folositoare și acasă. Gama include unelte acționate electric sau manual.

     Din prima categorie fac parte burghiele, șurubelnițele electrice, pistoale cu are cald, mașinile de polisat, pistoalele de înșurubat, polizoarele, etc. Una dintre aceste unelte, care se caracterizează prin multifuncționalitatea și utilitate este mașina de găurit. În afară de funcția sa principală, cea de a da realiza găuri, o mașină de găurit portabilă se poate folosi și ca șurubelniță. Ceea ce este convenabil mai ales în cazul în care modelul este unul fără cablu.
    Principalul accesoriu care definește scopul de a găuri este burghiul. Burghiul este un element din metal, a cărui picior se prinde de mandarina mașinii.
În funcție de materialul din care este realizat, există burghiu din lemn, din metal, din beton, sticlă și ceramică.
Burghiele pentru forarea de metale au formă de spirală cu un vârf ascuțit ce are o inserție din carburi. Întregul burghiu poate fi
acoperit cu un înveliș de oxid sau nitriți – lucru care extinde durata de viață de tăiere.
În afară de această utilizanță, burghiele diferă în funcție de diametru (în inci sau milimetri, depinde de zona de comercializare),
în funcție de diametrul și forma piciorului (acesta poate fi rotund, conic sau hexagonal) sau în funcție de lungimea părții de lucru (un burghiu mai lung poate fora o gaură mai adâncă).
Burghiele pentru betoane și zidării se caracterizează prin diametre mai mari, lungimi mai mari și prin prezența unui vârf din tungsten și carbid, sudate. Sunt destinate pentru foraje cu ciocane de foraj numai în cazul în care au picior de tip SDS.

   Burghiele speciale pentru sticlă și ceramică au învelișuri din pudră de diamant.

  În afară de cele menționate mai sus, mai există burghie cu capete de tip carotă, step, de adâncire, de tip forstner sau alte tipuri de capete.
Al doilea grup include  include chei, chei tubulare, chei de cuplu, șurubelnițe, ciocane, clești, dispozitive de tăiat, foarfeci,
dispozitive de scoatere, extractoare, cuțite, lopeți, dalte, răngi și multe alte unelte care sunt necesare în reparații.
În cazul în care aveți întrebări, nu ezitați să le adresați consultanților noștri astfel încât să faceți cele mai bune achiziții.
Articolul este furnizat de AutopieseOnline24.ro.