Zinca si Mutter castiga la Campionatul National de alergare montana distanta scurta

456
Zinca si Mutter castiga la Campionatul National de alergare montana distanta scurta

Zinca si Mutter dau dovada de pasiune si foarte multa munca! Roadele se vad si la Campulung Moldovenesc, la Campionatul Național pe distanta scurta. Au fost 12 kilometri, cu diferenta de nivel 1100metri. Ingrid Mutter a declarat pentru AIMX ca i-a placut traseul pentru ca se aseamana cu traseele pe care alearga in strainatate. 

Zinca si Mutter castiga la individual. Steaua cucereste titlul, in proba pe echipe. Ionut Galițeanu a facut bilantul pentru Steaua in cele trei campionate pe distanta scurta, lunga si la Ultra. Steaua a castigat 6 medalii de aur: 3 cu echipa si 3 la individual, cu 3 sportivi diferiti!

Pe locul doi a terminat Gabriel Bularda. Andrei Preda a urcat pe podium la Campulung Moldovenesc, la Campionatul Național pe distanta scurta.

Zinca si Mutter castiga la Campionatul National de alergare montana distanta scurta”Traseul de la Nationale a avantajat sportivii care practica alergarea montana. Imi doream titlul de campioana nationala! Anul trecut am fost pe trei si in urma cu doi ani am fost pe doi.”-Ingrid Mutter. Declaratia integrala o gasiti duminica pe AIMX! Puteti afla unde va concura in strainatate Ingrid Mutter!

Crina Buzgan a fost pe doi la Campionatul National de alergare montana de scurta distanta. ”A fost o cursa scurta si intensa cu un traseu care mi s-a potrivit, urcare grea si coborare tehnica. Sunt multumita de rezultat si ma bucur ca am luat decizia sa ma testez si pe astfel de curse.”-Crina Buzgan

Pe locul trei a incheiat Viorica Dobrita si astfel reprezentantele Clujului au castigat la echipe.

Anul trecut Ionut Zinca si Denisa Dragomir au castigat pe traseul de 12,5 kilometri cu finish pe masivul Rarau. Vicecampioana nationala a devenit Cristina Simion. Pe locul al treilea s-a clasat Ingrid Mutter in progres acum fata de editia precedenta.

Luna trecuta au fost desemnati campionii nationali la alergare montana pe lunga distanta. Cristi Mosoiu si Ingrid Mutter au fost cei mai valorosi alergatori in concursul masculin, respectiv feminin.

Pe AIMX aflati AICI despre romanul care a castigat ultramaratonul Goldsteig, 661 de kilometri!

Credit Foto Madalin Hincu