Toamna se numara medaliile la scrima. Rezultate din septembrie

380
Toamna se numara medaliile la scrima. Rezultate din septembrie

Toamna se numara medaliile la scrima. S-au remarcat Sabina Martis, Ilinca Pantiș, Cristian Tirei si Rareș Ailinca la sabie. Tot la Cupa Romaniei dar la spada au castigat Alexandru Oroian la juniori si  Tudor Zărnescu la spada.

Toamna se numara medaliile la scrima. Castigatorii de la Cupa Romaniei la sabie

La Cupa Romaniei de sabie pentru juniori stelista Sabina Martiș și Natalia Bugaevski au luptat in finala. Toamna se numara medaliile la scrima. Rezultate din septembrieSportiva din Republica Moldova care concurează pentru CSTA București a eliminat-o pe dinamovista Maria Matei, cu 15-12. Tot in semifinale, Sabina a trecut de colega de la Steaua, Felicia Iacob, pe care a invins-o cu 15-7. Sabina Martiș s-a impus  în finală, cu 15-7.

Ilinca Pantiș s-a impus la cadete. Finalistă a fost ieșeanca Amalia Stan. Scorul a fost 15-14.

La cadeti Cristian Tirei a luptat cu stelistul Tudor Zărnescu. Tudor s-a impus la șapte puncte diferență, 15-8.

Toamna se numara medaliile la scrima. Rezultate din septembrieLa juniori Rareș Ailinca a trecut de Răzvan Stănescu, singurul sabrer care a patruns in fazele superioare printre dinamovisti.  Rareș a câștigat cu 15-12 in finala cu Andrei Paștin, scor 15-7.

In acest weekend( 21 septembrie) in sala ”Ana Pascu” (Floreasca) din București, se organizeaza a zecea ediție a Trofeului Pellegrini, turneu Satelit FIE, la floretă masculin. O zi mai tarziu, duminica este organiazat turneul  Memorial Tudor Petruș, turneu Satelit FIE. La startul competitiei sunt prezente sportive din 16 țări, plus România.

In aceasta luna au fost intrecerile de la  Cupa Corona la spada, la Brasov. La sub 9 ani a castigat Johanna Kurtinecz (CS Satu Mare). La aceeasi categorie s-a impus Mate Mezinger (CS Satu Mare).

La sub 11 ani s-a impus stelista Natalia Constantin. Vasyl Havadzyn (Ucraina) a trecut in finala de Alexandru Dina (CS Contraatac).

La sub 13 ani a fost cea mai buna Alexandra Drăgan (LPS Bihorul Oradea). Andrei Aparaschiţei s-a impus la aceeasi categorie pentru CSA Steaua.

Cel mai bun parcurs la sub 15 ani a fost realizat de  Teodora Ion (CS Farul Constanţa). Ştefan Baciu a castigat pentru CSA Steaua.

Sursa Federatia Romana de Scrima

Pe AIMX aflati si cum se termina Turul Slovaciei in care Eduard Grosu a castigat o etapa la sprint. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea